Deprem oluyor gibi hissediyorum

midilli

Centipat
Katılım
21 Eylül 2022
Mesajlar
705
Çözümler
5
Kıbrısdayım çok fazla hissetmedim ama sanki her an titriyromuş gibi hissediyorum. Sırtımı yatağa koyuyorum ve sanki yatak titriyor gibi hissediyorum. Avizeye bakıyorum sallaniyormuş gibi geliyor bir anda ayaklanıyorum. Dışarı çıktım yürüyorum şu an psikolojik olarak mı yoksa başka bir şey mi?
 
Psikolojik kafanızı dağıtın tavsiyem müzik dinlemek bende de 15 Temmuz selasında çok oluyordu zamanla geçti. İnsanların vefat etmesi çok ağır bir duygu bunlara şahit olmak.
 
Sürekli artçı deprem oluyor, onları hissediyor olmanız mümkün ancak psikolojik tedirginlik olması çok muhtemel. Kafanızı dağıtmaya rahatlamaya çalışın, tedbirlerinizi alın.
 
Deprem psikolojisi gerçekten çok garip bir şey. İzmir depremini bizzat yaşadım yaklaşık 1 ay boyunca deprem oluyormuş gibi hissediliyor ve sallandığınız anda kalp atışı yükseliyor.
 
Ben de İzmir depremini yaşamış birisi olarak dediğiniz türde hissiyatları çok uzun süre yaşadım. Açıkçası nasıl geçti herhangi bir fikrim yok ancak zamanla geçtiğini söyleyebilirim. Şu günlerde umutlanmak ve sağlıklı düşüncelere odaklanmak kolay olmayabilir. Gene de size tavsiyem bu konuyu düşünmemeye çalışmanız. Kendinizi gün içi okulunuz/işiniz dışında bir şeylerle meşgul edip uyku saatinizi çok geçe bırakmamak belki fayda getirebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı