Deprem Riski Olan Bölgede Ne Yapılmalı?

428432

Hectopat
Adana'da yaşıyorum ve korkuyorum insanlık hali TV'deki bilim adamları Adana'da deprem bekliyoruz diyorlar ama biz hala evde kalıyoruz. Ne yapmamızı önerirsiniz? Gidecek yerimizde az.

İlk önce geçmiş olsun sağlık olarak umarım iyisinizdir Allah hepimize sabır ve bir daha böyle afetler yaşatmamasını diliyorum. Konuya dönecek olursak buna yapacak hiçbir şey yok bende Kayseri'de yaşıyorum Adana Hatay ve Kahramanmaraş kadar aşırı hissetmedik ama bizde çok fazlada yaşadık sadece birkaç şey olarak dua etmeniz ve panik yapmamanız.

Az önce rüyamda depremi yaşadım uyandım.

Allah herkese sabır versin. Depremden bende bu aralar çok tırsar oldum. :( Keşke alabileceğimiz önlemler olsa ama bina yıkımlarına karşı yapabileceğimiz çok az şey var.

Adana'da yaşıyorum ve korkuyorum insanlık hali TV'deki bilim adamları Adana'da deprem bekliyoruz diyorlar ama biz hala evde kalıyoruz. Ne yapmamızı önerirsiniz? Gidecek yerimizde az.

1-herkese geçmiş olsun bana da geçmiş olsun bende depremzedeyim ama hala geçmediki geçmiş olsun diyebilelim ama gene de diyoruz.

2-2-depremi Allah'u tealeden başkası ne zaman olacağını bilemez!

3-yapmanız gereken şey sağlam ev almaktı oda Adana üzerinde TOKİ'ler var en sağla mıdır. Türkiye genelinde hastaneler var bir de TOKİ'ler var sağlamlık olarak. (ama gene de Allah'ın işi yıkıladabilir yıkılmıyadabilir. ) Sağlam ev almaktan kastım tedbir amaçlı. Takdir Allah'tan tedbir bizden.

bizim binamız ağır hasarlı çıktı neyseki bir bina bulduk allah korusun bu depremlerden

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı