Depremi ABD mi yaptı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yusufwqeqadam

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA Geforce 610M İntel HD Graphics İntel Pentium B960 2.20 Ghz 4 GB Ram (Kullanılabilir 3.87) HDD 5400RPM 500 gb
Meslek
Öğrenc,
Bazı kişiler Amerika'nın bunu yapacak gücü olduğunu ve onların yaptığını diyor. Doğru mu?

Tabii hocam onlar yolladi herkes yalan söylüyor o yüzden bize yardım eden ilk ülkelerden hocam yalan söylüyorlar. Hocam Allah aşkına ne ABD yapması bu normal deprem bu bildiğimiz deprem kimse yapmadı bence ki ABD de yarım gönderdi bayağı.

LuciferM.

Kilopat
Daha fazla  
Nygma'nın son videosunda kırılması yakın olan bir fay hattı'nın haarp teknolojisi ile kırılabileceğini söylemişti deneyli bir şekilde ama ABD'nin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum niye Rusya veya başka ülkelere karşı kullanmadı?
Şu nygma salağını gerçekten ciddiye alıyor musunuz 🤣

Quistin

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI B550 A-Pro
İşlemci: Ryzen 9 5900x
Ekran kartı: Xfx Swft Core Rx 6900 xt
RAM: Crucial Ballistix 4x8GB 3600MHz cl16
SSD: Silicon Power US70 2TB / Samsung 970 Evo 500gb
Hdd: hitachi 2tb
Kasa: Darkflash dlx-21
PSU: Highpower Performance GD 800w
AIO: Arctic Liquid Freezer 2 360mm
Monitör: Samsung Odyssey G7 28'' 4K 144Hz
Hoparlör: Logitech Z313
Koltuk: Hawk fab v4
Doğru hocam, ABD yaptı fakat harp teknolojisi falan hurafe inanmayın bunlara. Ay'da üsleri var oradan ışın yolluyolar. O kadar roketi, masrafı boşuna mı yaptı adamlar? Gözünüzü açın biraz(!).

NoxyOfficial

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Radeon R7 240
AMD Athlon 200GE
A320M-S2H-CF
8 GB
Çok sayın Cumhurbaşkanimiza göre Allah yapmış.

CMDRKaays_08

Decapat
Yer
Akçakoca
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Marka: Excalibur G770
İşlemci: İntel Core i7 10750H 2.6 GHz
Ram: 1 x Kingston 16GB 3200MHz
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX1650
SSD: İntel SSDPEKNW512G8 512GB
HDD: Toshiba HDWL 1TB
Mouse: MSI Clutch GM11
İşletim Sistemi: Windows 11
Meslek
Öğrenci
Yeryüzünde deprem yaratacak veya bir fayı kıracak ve depreme sebep olacak bir silah teknolojisi yok. İmkansız.

Sinan.

Hectopat
Bir anda savaştan Ukraynadan beter olduk, bahane hazır, bir gecede cahil kaldık diyenler inanabilir.

Player01

Kilopat
Herkes ne kadar da kendinden emin ya. Bir şeyin kanıtlanmamış olması gerçekleşmeyeceği anlamına gelmez. Herkes de bilimci olmuş. Tüm bilimciler sizin gibi düşünseydi bugün ne elektrik olurdu, ne ışık, ne de cebinizdeki kamera...

Ben de inanmıyorum öyle bir şeyin varlığına ama inandığım bir şey var ki o da depremin ne kadar yakın olduğunu bildikleri. Kimse yerin altına atom bombası yerleştirdiklerini düşünmüyor, zaten varolan ve zaten elbet çatlayacak olan bir fay hattının sürecini hızlandırmak çok mu tuhaf sizce? Teknoloji o kadar mı geride? Sadece düşünün derim.

Buraya ekip göndermelerini savunma olarak kullanıyorsunuz da bunlar kendi şehir merkezleirini bombalayan adamlar, bunları da unutmayın 😒

Bu arada bunu da öylesine bırakayım, hani burada Maraş dondurması falan görmüyorum bilginiz olsun:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Yukarı