Depremi HAARP mı yaptı?

Biz sokaktayız, birçok insan canıyla cebelleşiyor yapılan şeye bakın bu nasıl kafadır? Olur da troll olduğumu düşünen olur diye de fotoğraf bırakıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • 20230207_041411.jpg
    20230207_041411.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Varlığını kesin olarak ispat edene kadar zırva.
 
O kadar çok video izleyip birşeyler okudum ki, inanın hepsine inanasım geliyor psikolojik olarakta iy değilim.
Kendin demişsin dostum o kadar çok izleyip okudum ki diye. Etkileşim için insanların yapmayacağı şey yok. İzlediğin, okuduğun içeriklerin hepsi etkileşim manyağı insanlar tarafından üretilen kahvehane sohbetleridir. Ona bakarsan Covid-19 Türklerde bulunan bir genden dolayı bizi etkilemiyor falan da deniyordu bundan 2 sene önce. Çok yorma kendini. İnternet bilgi kirliliği çöplüğüdür. Sakin kalmakta fayda var. Herkes böyle zamanlarda etkileşim hırsına bürünüyor ve topluma, psikolojilere verdiği zararı umursamıyor.
 
Zaten haarp teknolojisini yapsalar yaptık demezler.
 
Böyle saçmalıklara inanmak yerine gerçek (diplomalı, doktoralı, uluslararası yayınlı) bilim insanlarının dediklerini dinleseniz her şey çok daha iyi olacak ama saçmalıklara inanmayı sizler seçiyorsunuz. Yıllardır o insanlar deprem olacak yerleri parmakla gösteriyorlar, tam ne zaman olacağını söyleyemeyiz ama eli kulağında hazır olun diyorlar, sonra dedikleri olunca da hemen iş dış güçlere bağlanıyor.

Bilim insanlarını dinlemeyenlerde suç yok, bina yaparken malzemeden çalan ya da projeyi düzgün yapmayanlarda suç yok, bunlara bilmem ne affı bilmem ne barışı gibi saçmalıklarla onay verenlerde suç yok, yıllardır bu beklenen depremlere tedbir almayanlarda suç yok... HAARP'da suç var, dış güçlerde suç var, yersen.
 
Son düzenleme:
Bir kişi de çıkıp haberi okuyarak yorum yapmamış ona çok üzüldüm. Haberde akademisyen diyor ki HAARP saçmalıktır. Böyle bir şeyden deprem olması mümkün değil. Patlama sesi duyulmasının sebebi taşocaklarındaki patlamalar olabilir ki 12 tonluk patlayıcı kullanıldığı da haberde yazıyor. Aynı hocamız bu patlatma işlemlerinin böyle sarsıntılara sebep olabileceğini de ekliyor. Bölgede diri fay hattı olmamasından konuyu buraya bağlamış ancak tam veriler eline gelmeden bir şey söylemesinin doğru olmadığını da eklemiş. Haberde HAARP denmesinin sebebi de siyasal İslam sevici, araştırmacı yazar(!), bilim insanı(!), ordinaryus profesör(!) komplo teorisi üretmiş. Ondan öyle söylemişler. Sen onu müteahhitler malzemeden çalınca üç kuruş para ceplemek için izin veren belediyelere, bakanlıklara anlat. Onlar yer bak. Cidden yer.
tamam-inandim.gif
 
Bana HAARP yaptı demek saçma geliyordu fakat 2 gün önce Amerikan savaş gemisi İstanbul'a demirledi, ondan sonra Balıkesir'de deprem oldu ve bir ses yükselmiş, aynı sesi İstanbul'dan bir kaç saat önce duydum. Ayrıca deprem anından gelen görüntü ile görülüyor ki, deprem normal sallarken mavi bir ışık havada beliriyor pasparlak şekilde ve ondan sonra deprem çok daha sert oluyor, ayrıca 99 Depremi öncesi de aynı şekilde gemi demirlemiş. Bunlar şüphelendiriyor beni.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı