Depremi önceden uyaran uygulama önerisi

Protogen_0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
riidır
Meslek
e
Sizce en aktif böyle olduğu zaman direk deprem sizin bölgenizde diye uyarı çıkıyorsa iyi, yani uyarsın yeter dediğiniz deprem uyarı uygulamaları nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 6 şubat depremzedesiyim. O dönemde anlık bildiri yapan tek bildiğim uygulama "Deprem Uyarılarım" adındaki uygulamaydı bilgiyi anlık veriyor neredeyse, fakat çoğu zaman deprem büyüklüğü +-0.5 civarında yanlış olabiliyor.

Android 12 üstü destekliyor diye biliyorum. Altındakilerde pek etkili çalışmıyor. (Ya da hiç göremedim)
Ben S21FE kullanıyorum android 12 varken deli gibi ötmüştü. Pek iyi bir özellik değil. Tamam iyi uyarıyor ama depremden daha çok etki bırakıyor. Öyle bir ses çıkıyor ki telefondan gerçekten korkuyorum. Siren sesi bangır bangır ötüyor. Yanda dizi izliyorum telefon hemen yanımda bir anda hemen dibinizden siren sesi çıktığını düşünün. Evin diğer ucundan duyulacak şekilde hem de. Normal telefon hoparlörünün verebileceği sesten çok daha fazlası çıkıyor. İğrenç bir deneyimdi. Üstelik deprem olmamıştı bile. AFAD'ın uyarısıymış. Ben ne olur olmaz uyarıyı açık bıraktım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı