Hediye Depremzedelere yardım eden bir kişiye Steam'den 50 TL'ye kadar istediği oyun veya oyunlar hediye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 1660189

Hocam benim yaşım tutmadığı için babam ve amcamla gittik olur mu? Bir de yüzlerini kapatmamı istediler o yüzden siyaha boyadım.
Sen nasıl bir karaktersizsin:? Bu durumdan bile istifade etmeye çalışan basit bir insansın. Sana 200 TL vereyim de defon git bir daha insanları kandırma bu durum için.
 
@nih Yani aslında ikimiz de benzer şeyleri söylüyoruz ve demek istediklerini de anlıyorum ama benim bilincine varmakla asıl niyetim maneviyat ve duygular değildi. Biz bu işi zihnimize kazımadıkça ilerde böyle çok bağış toplarız. Parayı at geç yapmamaktan bahsediyorum. Yoksa dediğin gibi, bu tarz durumlarda maddiyat ve imkan yoksa gerisi yalandır.
 
  • Beğen
İfadeler: nih
InkedScreenshot_2023-02-07-22-49-22-62_9cd9fe269eb8dbb1f91f2b122458394c0.jpg


Katılıyorum.
 
Son düzenleme:
Abim ve Babam hem erzak yardımında hem de para yardımında bulundular. Eğer bu şekilde katılabiliyorsam:

Katılıyorum.

Eğer kanıt istiyorsanız atacağım dekontun fotoğrafından nasıl bana ait olduğunu anlayacaksınız? Üzerindeki çoğu şey sansürlü olacak çünkü. Bu konuda bizi bilgilendirebilir misiniz?
 
Hocam ben IBAN üzerinden gönderdim bu da kanıtı;

Not: Amacım Kesinlikle Hava Atmak Değildir.

Screenshot_20230207-235639~2.png
 
Son düzenleme:
Babamla birlikte malzeme yardımı yaptık sayılıyorsa katılıyorum.

Babam para yolladı sayılır mı? Ben de Twitter'dan RT yaptım.

Hocam malzeme yardımı yaptık fotoğrafı yok ama katılabilir miyim?

Hocam ben çölyak hastasıyım depremzedelere çölyak hastası olanlar için para bağışı yaptım sayilir mi?

Kanıtlarsanız sizleri de çekilişe dahil edebilirim.

Böyle şeylere gerek yok dostum yardım edecek olan eder zaten.

Bu tarz konulara izin verilmemeli. Kimsenin duyguları böyle oynanmayı hak etmiyor. Konu sahibi de yardım yapacaksan, AHBAP veya AFAD'a gönder böyle saçma şovlara gerek yok. İnsanlar canlarının derdinde! Böyle günlerde bu tarz içerik görünce sinirleniyorum, git yardım kolisi topla veya resmi yardım yap, 50 liralık Steam çekinin kime faydası var dalga geçer gibi?

Bağışta bulunmama rağmen ben bu tarz konuları doğru bulmuyorum. Gönüllülük esasını ve olayın ne kadar vahim durumda olduğunu kavramamız açısından odağımızı saptırıyor bence. Yine de umarım gerçekten bağış yaparak katılan çok kişi olur ve bu bağışları cüzdan kodu düşünerek yapmazlar.

Amacım yardıma teşvik etmek. Bu konuyu gören bir kişi bile yardımda bulunsa benim için yeterli. Şov yaptığım falan da yok.

Hocam selam VAC ban olmaması lazım demişsiniz ama var bile isteğe bir ban değil sağlık olsun kabul etmez isenizde.

Kusura bakmayın, kabul edemem. Konunun ilk mesajında yazmıştım, değiştirmem doğru olmaz bence. Yine de yardımlarınız için teşekkürler.

Çok güzel bir konu tebrik ederim. Ben de yardım yaptım ama oyun istemiyorum. Onun parası ile yardım yapın.

Eki Görüntüle 1660314

Amaç farkındalık.

Eğer olurda bana çıkarsa paranın depremzedelere gitmesini talep ediyorum. Çıkarsa herhangi bir onay almadan gönderebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1660503

Para Steam bakiyemde. İsterseniz sizleri çekilişe dahil etmeyebilirim.

Katılıyorum. (Kazanırsam gereken kanıtı atacağım, görselin kopyalanmasına karşı şu anlık göndermiyorum çoktan AHBAP derneğine bağış yolladım.)

Çekilişe katılım son bulana kadar atmazsanız sizi çekilişe dahil edemem, kusura bakmayın. Konuya yazılan tüm mesajlara bakıyorum. Eğer attığınız görsel kopyalanırsa, kopyalayan kişiyi çekilişe dahil etmem zaten.

Bize vereceğin 50 TL'lik oyunları bağış yapsana.

Bize vereceğin parayı sen de yardım etsene bu nasıl bir çekiliş?

Para Steam bakiyemde. Hem bağışlamadığımı nereden biliyorsunuz?

IMG_20230207_202024.jpg


Abim ve babam hem erzak yardımında hem de para yardımında bulundular. Eğer bu şekilde katılabiliyorsam:

Katılıyorum.

Üzgünüm, bu şekilde katılamazsınız.

Eğer kanıt istiyorsanız atacağım dekontun fotoğrafından nasıl bana ait olduğunu anlayacaksınız? Üzerindeki çoğu şey sansürlü olacak çünkü. Bu konuda bizi bilgilendirebilir misiniz?

Görsel arama kullanıyorum, görsellerin isimlerini, görsellerdeki yazıları, tarihleri vs. kontrol ediyorum. Elimden daha fazlası gelmez zaten. Buna rağmen sahte bir kanıtla çekilişe katılan varsa o da onun seviyesizliği olur. İlk sayfadaki sahte kanıt atan kişiyi de Yandex görsel arama sayesinde buldum.
 
Konudaki çoğu kişi çekilişi yapana sallamış, bir kısmı da çekilişe katılanlara sallamış. Çekiliş ya da hediye siz oyun alın diye değil, zaten sadece 50 lira çıkacak. Bu konuyu gören 10 kişi 10₺ bağış yapsa (sırf 50₺ için bile olsa) 100 lira bağış. Hani olay oyunda veya parada değil, teşvikte. Üstüne üstlük bir sürü de kişi var hem bağış yapmış hem de katılmamış. Birisi de gitmiş sahte bir fotoğraf ile 50 liranın peşine düşmüş. Kim bilir atanların daha kaçı başka yerlerden aldı, montajladı.
 
Şu durum da bile bunları yapan insanları sosyal'den kalıcı banlamaları gerek.



Hocam bu gerçek mi?

Yarın bizde birkaç kutu hazırlayacaktık. Battaniye vs. Eski kullanılmayan misafir yataklarından da göndermek istiyorduk. Taşıması zor olacak getir götür yapmayalım. Aracımız zaten yok.
Biz İstanbul'dan gönderiyoruz. Kabul etmediler ama şu yazıyı okuyup deneyin. Koli üstüne ne koyduklarınızı yazınız belki öyle kabul edebilirler.
 

Dosya Ekleri

  • bde81cb0-4fe7-4acc-82ba-80b74c1ac3b7.jpg
    bde81cb0-4fe7-4acc-82ba-80b74c1ac3b7.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 45
Eki Görüntüle 1660189

Hocam benim yaşım tutmadığı için babam ve amcamla gittik olur mu? Bir de yüzlerini kapatmamı istediler o yüzden siyaha boyadım.

Allah sizin ömrünüzden alıp b*k böceklerine versin, en azından bir halta yarıyorlar. İsterlerse kapatsınlar hesabı umurumda değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı