Depresyon geçirecek oyun tavsiyesi

Aman hocam, arkadaşı daha da yakarsınız bu tavsiyelerle. MK11 hikaye moduna bakabilirsiniz. Onun dışında Online kafa dağıtmalık oyunlar bakarsanız Forza Horizon 4 ya da FIFA bakabilirsiniz.

Fazla etkisine kapılmadığı sürece kimseye etkisi olmaz hocam ama kapılırsa işte o zaman gerçekten yanabilir :/

Ek olarak herkes kafa dağıtmalik önermiş birkaç tanede benden gelsin.
-Serious Sam 2
-Saints Row 3
-Borderlands 2
-Left 4 Dead 2
Özellikle Saints Row oynayın hocam, boş boş sokaklarda çetenizle gezin ne kadar sinie stres var gidiyor hepsi.
 
dizi izleyebilirsin depresyona iyi geliyor ben sana birkaç tane önereyim: Lost, The Witcher, La Casa de Papel, peaky blinders, looking for alaska, Marvel's The Punisher, sons of anarchy, Breaking Bad, Warrior, spartacus (dikkat et Spartacus'de çok fazla cinsel sahne var), sex education. Bu diziler her kesime hitap eden güzel dizilerdir
Umarım depresyonu atlatırsın ve toplum 1 insan daha kazanır. Deprasyon geçirmiş biri olarak söylüyorum gerçekten uzaktan basit görünen ama aslında kurtulması çok zor olan bir hastalık, ilerlemeden bir şekilde kurtulman gerekiyor kendini kasmaman ve stres yapmaman gerekiyor.

Öncelikle çok teşekkürler hocam. Daha önce çok deprasyon atlattım. Bunu da atlatırım fakat önemli olan hızlı atlatmam gerektiği atlatıp derslerime tekrardan odaklanmam gerek.
 
Hocam bırakın cinselliği de
finalde ağladınız mı onu söylin :(

Altlı üstlü.

Öncelikle çok teşekkürler hocam. Daha önce çok deprasyon atlattım. Bunu da atlatırım fakat önemli olan hızlı atlatmam gerektiği atlatıp derslerime tekrardan odaklanmam gerek.

O zaman kesinlikle sosyalleşmek gerekiyor oyundan ziyade ve hızlı atlatmak çok zor genelde hızlı atlatacağım diyenler her zaman en geç atlatanlar oluyor.
 
MW 2017 dahil ondan önce çıkan oyunlarda yüzlerce düşmanı vurmak çok keyifli. Oyunun aksiyonu her şeyi unutturuyor. Battlefield'de aynı duvara saatlerce ateş eden NPC'lere selam olsun.
Battlefield'da da 100'lerce gerçek oyuncu vuruyorsun, olayı orada🙂 Tank alıyorsun, çaresizce kaçışmalarına şeytanca gülüyorsun🤭
 

Geri
Yukarı