Depresyonda olunduğu nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan orewaa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.115

orewaa

Picopat
Daha fazla  
Bugüne kadar dışa vurduğum bir an olmadı, lakin bugün, son ders kafamı sıraya koyduğumda istemsizce ağlamaya başladım. İnişli çıkışlı bir ruh halim vardı fakat artık karamsarlığa bıraktı kendini. Gelecek kaygısı, gündem gibi şeyler yüzünden gergin hissediyordum, fakat depresyon ihtimalini hiç göz önünde bulundurmadım. Açık olmak gerekirse, kendimi yüzsüzlük yapıyormuş gibi hissediyorum. Hayatımda gözle görülür bir sıkıntı yok, fakat kendimi kötü hissediyorum. Ne yapacağımı, bu hissin ne olduğunu dahi anlamlandıramıyorum. Rehberliğinize ihtiyacım var.

Ben de çok benzer bir durumdayım. Geceleri asla uyuyamıyorum, bir şeyler izleyip kafamı meşgul etmem lazım anca öyle. Spora ve düzgün beslenmeye geri döneceğim, belki kendim için iyi bir şeyler yapıyor olmam bir az olsun rahatlatır. Dene sen de istersen.

Ergenlikte iniş çıkış durumları çok oluyor ve karamsar hissetmeniz de çok normal. Hepimiz her zaman mutlu olamayabiliriz. Bazen bir sebep yokken de kötü hissededebiliriz. Depresyonda olduğunuzu düşünmeyin derim. Biraz kafanızı dağıtın.

Ben de çok benzer bir durumdayım. Geceleri asla uyuyamıyorum, bir şeyler izleyip kafamı meşgul etmem lazım anca öyle. Spora ve düzgün beslenmeye geri döneceğim, belki kendim için iyi bir şeyler yapıyor olmam bir az olsun rahatlatır. Dene sen de istersen.
Deneyeceğim. Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.

Depresyonda geceleri uyuyamazsın, uyku düzenin bozulur ve beynin yenilenme zamanında uyumadığın için günleri karıştırırsın. Bununla birlikte beslenme düzeninde bozulur ve çok ağıra doğru giderse geri getirilmeyen beyin hücresi bile kaybedersin, hafızan zayıflar.

Bu dönemdeyken stresten saçın dökülür, sizin anlattıklarınız biraz komik duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı