Depth'in fiyatı 120 TL oldu

Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
45.865
Makaleler
52
Çözümler
579
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Önceden fiyatı 31 TL idi, sonradan 60 TL olmuş. Fiyatı şimdi de 120 TL. Ben oyunun oynayanı az, oyunu F2P yaparlar diye düşünüyordum. Tam tersine zamlar bu oyunu da etkilemiş :D Oyunun fiyatı 120 TL olmuş. Onun dışında indirimle 40-50 TL olacak bir oyun muhtemelen. O fiyata değer mi diye soracak olursanız değmez. Oyunun oynayanı zaten çok fazla yok, köpekbalığı olarak oynarken 10-15 dakika sıra beklediğimi hatırlıyorum. Oyunun Steamdb sayfasını inceleyebilirsiniz isterseniz. Steamdb verilerine baktığım kadarıyla da oyun iki aydır indirime girmemiş. Sanki oynayanı çok yahu :D İndirime koymamışlar bir de son iki aydır.


@Osman Nuri23 hocam bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu kategorinin sürekli takılan kişisiniz, bir size sormak istedim.

1653068723082.png


Arkadaşlar Depth serverinden discord moduyla konuştum. Discord modundan mesaj geldi, dediği şey indirim bekle oldu :D Genellikle %75 indirime giriyormuş, öyle diyor. Oyunun indirimli fiyatı önceki indirimsiz fiyatıyla eşit olacak kısacası eğer %75 indirim gelirse. %75 indirimle 30-35 lira arasında bir fiyatı olur. İstersen ticket atabilirsin dedi de ticket atmakla uğraşmayacağım. Oyuna toprak atma vakti artık gelmiş, 30-35 liraya da bu oyunu alan olmaz. Bunu da konuya eklemek istedim.
 
Son düzenleme:
Ne kadar ciddiye alıyorsunuz bilmiyorum ama artık gözlerinizi açın bence. Daha geçen gün SCS Software tüm oyunlarını TL üzerinden zamlandırdı. Diğer oyunlar da yavaş yavaş zam dalgasına kapılacak!
 
Çok uzun bir süredir o fiyata satılıyor. Sahip olduğu fiyatı hiç hak eden bir oyun değil, 30 lira olduğu dönemde alınırdı ancak 120 liraya alınmaz. Oyuncusu olmadığı için bir karşılaşmaya girmek çok uzun sürebiliyor.
 
Hocam dalgıç olarak oynarken bile çok uzun sürede buluyor. Ben o oyunu bayağı oynadım, ben oyunun parasını çoktan çıkardım. 7.75 TL'ye almıştım ben. Ne hikmetse Last Tide isimli diğer oyunlarına zam koymamışlar. 40 TL fiyattan satılıyor.
 
Gözlerim zaten açık, TL'nin değer kaybettiğini de biliyorum. Neyden bahsettiğinizi açıkçası anlayamadım.
Steam cüzdanına yüklenebilir bakiye alt sınırının yükselmesi vs. iyiye işaret değil. Valve'ın Steam TR mağazasındaki kur değerlerini yükselttiğini düşünüyorum.
 
Zaten onun farkındayım, oyun yapımcıları yıllardır yapmadıkları zamı şimdi yapıyor. Depth'i 120 liraya, CS'yi 123 liraya, ETS 2'yi de 150 liraya görmek insanı üzüyor ama 150 TL 9 dolar gibi bir rakam ediyor.
 
Hocam dalgıç olarak oynarken bile çok uzun sürede buluyor. Ben o oyunu bayağı oynadım, ben oyunun parasını çoktan çıkardım. 7.75 TL'ye almıştım ben. Ne hikmetse Last Tide isimli diğer oyunlarına zam koymamışlar. 40 TL fiyattan satılıyor.
Last Tide'a baktım, o da güzel görünüyor. Ancak başarısız firmamız ona da oyuncu çekememiş :D
 
Sadece Türkiye'de zamlanmamış diğer birkaç ülkede daha zamlanmış. En ucuza alan ülkeyiz ama zam çok saçma bu oyunun oyuncusu yok ki zamlanıyor. Oyuncusu fazla olsa bir şey diyemem de oyuncun yoksa ucuza satacaksın ki oyuncu kazanasın. Zamanında 10 TL'ye almıştım kütüphanede duruyor öyle. Firmanın kafasını anlamak zor. Oyunumu satın almayın diyor sanki. Saçma bir hareket yapmış. 60 TL zamlandığı zaman da aynı şeyi düşünüyordum. Şimdi fiyat konusunda tam saçmalamış. Bu arada oyunu 40 kişi oynuyor şu anda. 😀😀
 
Bu oyunun yapımcıları aşırı beceriksiz, oyunun optimizasyon sorununu düzeltselerdi iyiydi. Düzeltmediler, gittiler yeni yeni etkinlik getirdiler. Pazarı desen pazar fiyatları da çok dalgalı zaten satış da yapılmıyor adamakıllı. Sonucunda da en yüksek oyuncuyu görmeyi hak eden oyuncu en az oyuncuyu görüyor. Su altında ölüm maçı konseptini sunan başka bir oyun yok bildiğim kadarıyla.
 

Geri
Yukarı