Bilgehan Melik Ünal
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar bu yetenek midir lanet midir bilmiyorum. Ama ne zaman çevremdeki biri ile herhangi ciddi bir konu ile tartışsam, çevremdeki insanlar argüman veremeden sadece ya "he he aynen öyledir" ya da olay dışında genel söylemlerden öte bir şey diyemiyorlar. Siyaset konuları iki tarafın önemsediği konu olduğu için onlardada oluyor fakat genelde her tartışma konusunda oluyor. Örneğin daha bu sabah X rapçisinin X rapçisinden daha iyi söz yazdığını söyledi. Ben de uzun uzun anlattım biri şiirsel şekilde lirik şiir yazıyor ve sesine uyumu güzel vs. diğeri ise daha konuşma dili içerisinde güzel kelimeleri harmanlayıp yapıyor tarzında. İkisini de pozitif eleştirdim. Bana gelen cevap ise kendi savunduğu taraf X rapçisi daha iyi deyip samimi şekilde küfür etmek. Sadece makara konularında yapsalar anlarım bende güler geçerim ama hayatın her alanında böyle. Benim gibi olanlar umarım vardır burada bu neden oluyor? Buna analiz yeteneği mi demem lazım mükemmelliyetçilik mi? Yoksa benim aklıma gelmeyen olumsuz veya olumlu bir durum mu? Bu konu hakkında kuvvetle muhtemel cevap gelmeyecek ama sizin yorumlarınızı bekliyorum. Bu olay kendimin çok şüpheye düşmesine sebep oldu."bende mi sorun var?" tarzında o yüzden bu konuyu açıyorum.