Derin GS pelerini nereden alınır?

370655

Megapat
Herkese merhaba.

Derin GS pelerini almak istiyoruz ancak güvenilir bir yer var mı emin değiliz. Daha önce alan varsa bize de yardımcı olursa çok seviniriz.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Var oyle Instagram'da satan.
Adı over ile başlayan hesaptan bahsediyorsanız bazı olumsuz şeyler gördüm orası hakkında. Dolandırıcı olma ihtimalleri var. Siparişi gelmeyenlerin yorumlarını silip mesajlarına cevap vermiyorlarmış. Çok güvenilir gelmedi açıkçası. Sipariş veren bir kişinin önerdiği yerden almak istiyoruz açıkçası.

Adı over ile başlayan hesaptan bahsediyorsanız bazı olumsuz şeyler gördüm orası hakkında. Dolandırıcı olma ihtimalleri var. Siparişi gelmeyenlerin yorumlarını silip mesajlarına cevap vermiyorlarmış. Çok güvenilir gelmedi açıkçası. Sipariş veren bir kişinin önerdiği yerden almak istiyoruz açıkçası.
ben galiba söylediğin instagram sayfasının sitesinden aldım 5 6 gün sonra geldi şampiyonluğa yetişmemişti

@Palak hocam oversizehub diye bir ismi var. Eğer oradan aldıysanız bana resim gönderebilir misiniz? Gerçekten fotoğraftaki gibi mi geliyor? Kalite ve tasarım olarak soruyorum.

evet ordan aldım, atayım fotoğraf

şöyle bir şey

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    105,2 KB · Görüntüleme: 261

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı