Ders çalışırken uyku gelmesi ve halsizlik olması nasıl önlenir?

Arkadaşlar ders esnasında uykum çok fazla geliyor. Enerji içeceği içince o halsizliğimin gittiğini fark ettim lakin 2-3 gündür günde 1 litre şeklinde aşırı fazla içtiğim için bu sefer de kalbimde ağrı yaptığını fark ettim. Ders esnasında uyku kaçıracak soğuk içecek öneriniz var mıdır? Ya da başka neler yapabilirim? (Kahve ile hiç aram yok)

Son düzenleme:
Muhtemelen yeni yeni ders çalışmaya başladığınız için sıkılıyorsunuz, buna yapabilecek bir şey yok. Kendinizi zorlayıp 21 gün boyunca az az olsa da ders çalışın, bir süre sonra alışacaksınız.

Muhtemelen yeni yeni ders çalışmaya başladığınız için sıkılıyorsunuz, buna yapabilecek bir şey yok. Kendinizi zorlayıp 21 gün boyunca az az olsa da ders çalışın, bir süre sonra alışacaksınız.
Aynen söylediğiniz gibi bir anda yoğun tempoyla çalıştığım için böyle oluyor olabilir.

@Head Of The TabIe, vücut alışkın değildir, yavaş yavaş alıştır. :D Zamanla dersin başından kalkmak istemeyeceksiniz.
Biraz daha zamana yayayım umarım dediğiniz gibi sürece adapte olabilirim şu anda baya zor geliyor çünkü.
Filtre kahve... Dedim ama okulda nasıl yapılıp içilşr kaynamış su lazım falan bilemiyorum 🤔
Mezuna kaldığım için evde yapabilirim de bu Expresso ile Filtre kahve acı mıdır ?
Söylediğim gibi kahveyle pek aram olmadığı için genelde acı diye içmiyorum.

Biraz daha zamana yayayım umarım dediğiniz gibi sürece adapte olabilirim şu anda bayağı zor geliyor çünkü.

Mezuna kaldığım için evde yapabilirim de bu expresso ile filtre kahve acı mıdır?
Söylediğim gibi kahveyle pek aram olmadığı için genelde acı diye içmiyorum.

Espresspyu bilmiyorum ben bunu alıyorum Migros'dan, kağıtın ağzını açıp bardağa takıp kaynamış suyu koyup içiyorum.

1726132207067.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Head Of The TabIe, her ne kadar sıkılsanız da kesinlikle bırakmayın çalışmayı. Yoksa alışamazsınız.
Anladım hocam yaklaşık 9 aylık süre kaldı yetişemeyeceğimin baskısı yüzünden normalde yapabileceğim kadar verimli çalışmayı yapamıyorum ancak elimden geleni yapacağım artık.
Espresspyu bilmiyorum ben bunu alıyorum Migros'dan, kağıtın ağzını açıp bardağa takıp kaynamış suyu koyup içiyorum.

Eki Görüntüle 2308493

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı