Ders çalışmak için bütün oyunları sildim

Olmuyor işte hocam tek çare oyunu silmekti.

Daha 3 sene varmış tıp falan hedeflemiyorsaniz bu acele niye oyun sürelerini planlayarak oynayın dersinizi yine çalışırsınız sonra eşek kadar adam olup oyun oynamaya isteğiniz kalmayınca pişman olursunuz.

Hocam dediğin doğru bende oyunları silince çözülür diye düşündüm bu sorunlar ama öyle olmuyor maalesef. Düzenli bir plan yaparak ders çalışma saatlerinizi çok arttırıp, oyun kafa dağıtma saatleriyle planlı yürütebilirsiniz. Eğer canın çok oyun oynamak istiyorsa da dışarı çık bir kafanı dağıt, olmadı kütüphaneye gidip orada ders çalışmayı dene.

Oyunu silmen bir şeyi değiştirmez. Kendine hakim olursan gerek bile kalmaz. Ben de tüm oyunlar yüklü. Ders de çalışıyorum ara sıra oyunda ama çok az. 30-60 dakika felan. Moralim felan bozulduğunda güzel oluyor. Oyunları geri yüklemezsin inşallah. Anlık bir gaza gelmişsin sanırım.

Aynen hocam şu anda hafiften bir pişmanlık var ama yüklediğim oyunlar falan 20-40 GB geri yüklemeyede üşeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…