Ders çalışmak için kalem destekli 9-15 bin TL tablet önerisi

erenunal57

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, aklımda tablet almak gibi bir fikir var. Herhangi bir ortamda rahatça ders çalışmak için iyi olduğunu düşünüyorum. Kısa zaman önce Vatan mağazasında 8999TL'ye Lenovo Tab M11 isimli tableti almayı düşünmüştüm ancak ödeme sorunundan dolayı alamadım. 9-15 bin TL civarında kalem destekli tablet önerisi sunar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Tab S9 FE+ kullanıyorum çok memnunum, şu an fiyatı 15350 TL belki sadece not almak için çok gelebilir ama uzun ömürlü cihaz. Üst limitine kadar zorlayacaksan yılbaşına doğru indirim kovalayarak 13-14'e alabilirsin. Daha alt bütçelerde ne var bilmiyorum başka arkadaşlar önerirlerse onlara bakabilirsin.

Ben Tab S9 FE+ kullanıyorum çok memnunum, şu an fiyatı 15350 TL belki sadece not almak için çok gelebilir ama uzun ömürlü cihaz. Üst limitine kadar zorlayacaksan yılbaşına doğru indirim kovalayarak 13-14'e alabilirsin. Daha alt bütçelerde ne var bilmiyorum başka arkadaşlar önerirlerse onlara bakabilirsin.
Merhaba Kasım' dan sonra fiyatlar çok arttı. Bu saatten sonra indirim olur mu? Yeni yıla girmeden?

Merhaba Kasım' dan sonra fiyatlar çok arttı. Bu saatten sonra indirim olur mu? Yeni yıla girmeden?
Ben de çok takip etmiyorum belki son yılbaşı indirimi olabilir.

Arkadaşlar S9 FE ile S9 FE+ arasındaki fiyat farkına değer mi Plus'ın özellikleri? İkisinden birini alacağım arasında biraz fiyat farkı var sadece.

Arkadaşlar S9 FE ile S9 FE+ arasındaki fiyat farkına değer mi Plus'ın özellikleri? İkisinden birini alacağım arasında biraz fiyat farkı var sadece.
Fark yokki!!
Biri 11 inch taşıması kolay 8.000mah bataryalı.
Biri 12-12.4 inch tepsi gibi!!

İşlemci aynı ekran ve buna bağlı pilleri farklı.
Aradaki fark bundan ibaret.
Boyut önemli değilse 14-15.000 ne s9fe+
Önemli ise 11inch s9fe.

@ibo4techno
Fark yokki!!
Biri 11 inch taşıması kolay 8.000mah bataryalı.
Biri 12-12.4 inch tepsi gibi!!

İşlemci aynı ekran ve buna bağlı pilleri farklı.
Aradaki fark bundan ibaret.
Boyut önemli değilse 14-15.000 ne s9fe+
Önemli ise 11inch s9fe.
Cevabınız için teşekkür ederim. Boyutu yeterli seviyedeyse bu para farkını ödemeye niyetim yok zaten. Kafamdaki soruyu çözmüş oldunuz tekrar teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı