SiyahiBeyfendi
Hectopat
Sorumsuz bir insan olmam sebebiyle 2 gün içinde 200 sayfa matematik ödevi yapmam lazım. Motivasyon öneriniz var mı?
Konuyu açarken böyle bir cevap gelceğini biliyordumBüyük ihtimal 2 günde bitiremezsin. Ancak illa yaparım bari yarısını yapayım diyorsan telefonunu veya bilgisayarını bırak ve forumlarda insanlardan tavsiye beklemeden çalışmaya başla.
Hocan yanlış anlama seni yermek için demedimKonuyu açarken böyle bir cevap gelceğini biliyordum. Gidiyorum ben.
Yok hocam şaka yapıyorum zaten. Bayağı bir yaptım büyük ihtimal bu geceye kadar yarısından fazlasını yapmış olurum.Hocan yanlış anlama seni yermek için demedim. Kendimden biliyorum yani. Kolay gelsin. Umarım halledersin.
Video çözüm + müzik hemen bitirir. Ama 2 günde zor.Sorumsuz bir insan olmam sebebiyle 2 gün içinde 200 sayfa matematik ödevi yapmam lazım. Motivasyon öneriniz var mı?
Müzik dikkatimi çok dağıtıyor dalıp gidiyorum.Video çözüm + müzik hemen bitirir. Ama 2 günde zor.
Helal olsun hocam. Cidden kendim yapmışım gibi sevindim.Geriye kaldı 100 sayfa.
Müzik dikkatimi çok dağıtıyor dalıp gidiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.