Selam, ders çalışırken kullanmak için tablet alacağım temel amaç PDF üzerinden soru çözmek, bu yüzden kalemli olmasını istiyorum piyasayı pek bilmiyorum. 10.000 TL'yi geçmesin. Ayrıca ileriye dönük olsun üniversitede de kullanmayı düşünüyorum.
Air 5 bütçesine göre iyi bir tablet değil. Şahsi tavsiyem bütçeyi arttırıp TabS9 alın ve senelerce rahatça kullanın. Ek olarak 10.000 lira gibi bir bütçe de olan tabletin malzeme kalitesi, işlemcisi, donanımı gibi faktörleri çok iyi olmaz. 10.000 lira bütçe düşük tabletlerin bulunduğu bir segment sayılabilir.
Air 5 bütçesine göre iyi bir tablet değil. Şahsi tavsiyem bütçeyi arttırıp tabs9 alın ve senelerce rahatça kullanın. Ek olarak 10.000 lira gibi bir bütçe de olan tabletin malzeme kalitesi, işlemcisi, donanımı gibi faktörleri çok iyi olmaz. 10.000 lira bütçe düşük tabletlerin bulunduğu bir segment sayılabilir.
İdare edebilir ama özellikle sıcak havalarda alev topuna dönüşecek bir Exynos seti ve iğrenç TFT ekranı var. Hemde güvenilir yerlerde 15.000 TL’den başlıyor.
İdare edebilir ama özellikle sıcak havalarda alev topuna dönüşecek bir Exynos seti ve iğrenç TFT ekranı var. Hemde güvenilir yerlerde 15.000 TL’den başlıyor.
Selam, ders çalışırken kullanmak için tablet alacağım temel amaç PDF üzerinden soru çözmek, bu yüzden kalemli olmasını istiyorum piyasayı pek bilmiyorum. 10.000 TL'yi geçmesin. Ayrıca ileriye dönük olsun üniversitede de kullanmayı düşünüyorum.
Hocam fazla detaya girmeden sizin bütçe dahilinde ve çevresinde alınabilecek 3 tablet var önceki konularda çok açıklama yapıp ve detayları anlatıp karşılaştırma yapmak ayrıca başkalarıyla beyin fırtınası yapıp en doğru seçeneğin vereceğim öneriler olduğunu kanıtlamak aşa yukarı 40-50dk sürüyor. Bu sebeple tartışmadan en iyi üç seçenekten biri seçebilirsiniz,