Ders için 10 bin TL'ye tablet önerisi

Heyotakire

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yağcı
Merhaba, YKS için kitap PDF'i indirip üzerinde yazı yazacağım, işlem yapacağım, bazen video izleyeceğim bir tablet arıyorum. Bütçe olarak 10'u zorlayabilirim, kalemli olması tercihimdir. Oyun vs oynamayacağım, olsa çok hafif oyunlar oynarım. Benim için önemli olan biraz daha şarj, Hz gibi durumlar. Şimdiden teşekkür ederim, bütçenin altında ürünler benim için daha da iyidir fakat 3-4 yıl kullanmak istiyorum, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi arttirip 15 civarina samsungs10FE bakmıştım fakat 2-3 gunde 1000 TL zam gelmiş beklemeyi düşünüyorum bir süre talep arttığı icin fiyat artmış diye düşündüm sizde nasıldır.

Bütçeyi arttirip 15 civarina samsungs10FE bakmıştım fakat 2-3 gunde 1000 TL zam gelmiş beklemeyi düşünüyorum bir süre talep arttığı icin fiyat artmış diye düşündüm sizde nasıldır.
Eğer bütçe varsa tabi daha iyi olur.
Hocam bu tablet zamanında 3000 TL'ye satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Hocam daha ucuza da satılıyordu da işte. Malum ekonomi.

Güzel tercih, sınıf arkadaşımda S9 FE var okula getirerek PDF üzerine soru çözüyor memnun. Bende S7 FE var ancak kalemde gecikme var anlamadım. Cihaz 4. yılına girecek; kasma, donma, ısınma yok. Bataryası ilk günkü gibi.

Güzel tercih, sınıf arkadaşımda S9 FE var okula getirerek PDF üzerine soru çözüyor memnun. Bende S7 FE var ancak kalemde gecikme var anlamadım. Cihaz 4. yılına girecek; kasma, donma, ısınma yok. Bataryası ilk günkü gibi.

Teşekkür ederim 1 hafta gibi bir süre sonra alacağım buradaki magazalara da bakmak istiyorum deneyimlerimi paylaşırım.

Selam çok arada kaldigimdan tekrar yazmak istedim bütçeyi biraz daha arttırıp Samsung S9 almak mı ₺20.000 civarında yoksa 15.000 civarına Samsung S10FE modelini almak mı ben çok uzun süre kullanmak istiyorum aslında ama sadece ders için zaten yeterli olmaz mı siz ne düşünüyorsunuz hani yine aynı şekilde uzun ömürlü olur mu yoksa S9 her şekilde dağılma mantıklı tekrar ediyorum oyun oynamayacağım sadece amacım PDF ders çalışmak video izlemek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı