Ders için 15.000 TL'ye kadar tablet önerisi

flapjackyz

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Bu sene YKS'ye hazırlanıyorum. Defter tutmayı severim yazarak çalışırım genelde. Üniversiteyi kazanırsam üniversite için de kullanabileceğim beni 4 sene götürebilecek bir tablet arıyorum. Aslında tablet şart mı onu bilmiyorum en azından hazırlık için. Bütçem en fazla 15k civarı. Şu anda Samsung ekosistemim var. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Sizce alınır mı? Yoksa almasam da olur mu? Almalıysam hangi marka ve model. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

S9 FE al geç derim memnun kalırsın. Çalışırken tablette pdf üzerinde işaretleme yapabilmek güzel oluyor. Başarılar diliyorum.
Daha yeni S9 FE sipariş ettim tavsiye ederim. Amazon'da 12.000₺ olmuş. Ayrıca üniversitede de çoğunluk defter yerine kullanıyormuş, alman büyük rahatlık olur.

Bende S9 FE düşunuyordum fakat dün Huawei'nin MatePad 11.5 inç tabletini gordum 8K idi. S9 FEden daha iyi gibi duruyordu.

500 TL kupon ile 13.699 TL oluyor. Sepette kalem hediyesi geliyor. Yani hem klavye hem kalem var. Fiyatına göre güzel tablet. Google servisleri konusuna gelirsek Huawei'in bu yıl çıkan tabletlerinin MicroG desteği var. Yani tablete direk GMS yükleyebiliyorsunuz. GBox gibi sanal makine uygulamalarıyla uğraşmanıza gerek kalmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
MicroG olayını bu videoda 11. dakikadan sonra anlatıyor.

500 TL kupon ile 13.699 TL oluyor. Sepette kalem hediyesi geliyor. Yani hem klavye hem kalem var. Fiyatına göre güzel tablet. Google servisleri konusuna gelirsek Huawei'in bu yıl çıkan tabletlerinin MicroG desteği var. Yani tablete direk gms yükleyebiliyorsunuz. Gbox gibi sanal makine uygulamalarıyla uğraşmanıza gerek kalmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
MicroG olayını bu videoda 11. dakikadan sonra anlatıyor.

Hocam bende Huawei ile Samsung arasında kaldım. En kötü 4 5 yıl beni götürmesini istiyorum alacağım tabletin. Genel olarak ders çalışmak ve dizi film izlemek için kullanacağım. Hangisi almak daha mantıklı olur sizce?

Bu bütçede 4-5 yıl stabil götürecek bir tablet bulamazsınız ikinizde ancak bütçenin kralı olarak alınacak en iyi tablet S9Fe'dir.
Hocam bende Huawei ile Samsung arasında kaldım. En kötü 4 5 yıl beni götürmesini istiyorum alacağım tabletin. Genel olarak ders çalışmak ve dizi film izlemek için kullanacağım. Hangisi almak daha mantıklı olur sizce?

Selamlar. Bu sene YKS'ye hazırlanıyorum. Defter tutmayı severim yazarak çalışırım genelde. Üniversiteyi kazanırsam üniversite için de kullanabileceğim beni 4 sene götürebilecek bir tablet arıyorum. Aslında tablet şart mı onu bilmiyorum en azından hazırlık için. Bütçem en fazla 15k civarı. Şu anda Samsung ekosistemim var. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Sizce alınır mı? Yoksa almasam da olur mu? Almalıysam hangi marka ve model. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Bu fiyata alabileceğin en iyi tablet ipad 10.nesildir.Yıllarca seni götürür,ders çalışırkende rahat bir konfor sağlar.

Geri
Yukarı