Ders için Celeron CPU N2930 laptop iyi mi?

Konuyu oluşturan arkadaş, kullanım amacını açıkça belirtmiş. Ders çalışırken, YouTube izlerken hangi iki programı aynı anda çalıştırması gerekebilir ki? Ders çalışmak için hangi ağır uygulamalara ihtiyaç var? En fazla Office programı kullanır. Onu da tarayıcı açıkken arka planda bırakabilir. Konu başlığını oluşturan kişinin bütçesini bilmiyoruz. Bence sorusuna cevap vermeliyiz. Bu özelliklerde laptop ile rahat bir şekilde YouTube izlenebilir, internette araştırma yapılabilir, ders çalışılabilir.
3. Sekmede chrome donunca pek araştırma yapabileceğini sanmıyorum. Para verip sıfır aldığım ürün office uygulamasında bile donup takılacaksa buna kullanmak denmez.

Windows 10 kurması gerekmiyor diye düşünüyorum. Windows 7 ile de bilgisayarını amaçları dahilinde kullanabilir. Zamanında benim de kullandığım, halihazırda babamın hala kullandığı dizüstü bilgisayarında var olan bir işlemci. Ben de buradaki gözlemlerimden bahsetmek istedim. Artırabiliyorsa bütçesini daha iyi işlemcili laptoplara bakması daha mantıklı tabii.

Şimdi gelip “2 sekme neyine yetmeyecek kardeşim?” derse hiç şaşırmayacağım.
Amacım tartışmak değil.

Son düzenleme:
Windows 10 kurması gerekmiyor diye düşünüyorum. Windows 7 ile de bilgisayarını amaçları dahilinde kullanabilir. Zamanında benim de kullandığım, halihazırda babamın hala kullandığı dizüstü bilgisayarında var olan bir işlemci. Ben de buradaki gözlemlerimden bahsetmek istedim. Artırabiliyorsa bütçesini daha iyi işlemcili laptoplara bakması daha mantıklı tabii.

Amacım tartışmak değil.

Windows 7 desteği yok maalesef bu cihazların çoğunun, o yüzden sorun yaratabiliyor. Bu işlemcili bir laptop ancak çok uygun fiyatsa alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı