Ders için laptop önerisi

Yurtta kullanacaksan büyük ihtimal film veya ödev falan yapacaksındır.Bu işini görür gibi.

Yurdun internetiyle Online oyun oynarım diyorsanız zor gibi. Kendi önerimce tablet almak, dediğiniz fiyat aralığı için daha makul olabilir. (Daha düşük maliyetle de bakabilirsiniz tabi) Ryzen 3 3250u modelli laptop varda Athlon 3050u model gibi aynı performansı verir çoğu oyunda düşük çözünürlükte ve düşük grafik ayarlarında 30-50/60 FPS yakalarsınız. (Celeronlu laptop almayın kafanızı taşa vurmayın sonra)

Şu an YouTube üzerinden bu cihazın tanıtımını izliyorum. Ki büyük ihtimal bu laptopu alacağım. Teşekkür ederim.

Celeron, SSD kapasitesi daha düşük, FreeDOS ama sen bilirsin. Şarj zaten hep hayal kırıklığına uğratır. Şarjda kullanırsın en kötü.

Celeron, SSD kapasitesi daha düşük, FreeDOS ama sen bilirsin. Şarj zaten hep hayal kırıklığına uğratır. Şarjda kullanırsın en kötü.
SSD kapeasitesi sorun değil elimde 256 GB sd kart ve 500gb'a yakın harddisk var. Depolamada sıkıntım yok ama bütçe sıkıntım var. Bunun için akrabalarımdan bile yardım istemeyi düşünüyoprum o kadar kötü yani durumum. Fikrin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…