Cihazda ufak internet oyunları oynayabilirsiniz.
Oyun konusunda çok beklentiniz olmasın.
Bundan iyisi yok, baktım.
Cihazda ufak internet oyunları oynayabilirsiniz.
Oyun konusunda çok beklentiniz olmasın.
Yurtta kullanacaksan büyük ihtimal film veya ödev falan yapacaksındır.Bu işini görür gibi.Büyük ihtimal yurtta kalacağımdan dolayı laptop kullanmam gerekecek ve bende buraya sormak istedim. Ufak tefek oyun oynanabilecek sistem istiyorum. Önereceğiniz laptopların artı ve eksi yönlerini yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
fiyat olarak uygun ancak batarya konusunda beni mahcup edeceğini düşünüyorum.Bundan iyisi yok, baktım.
buna baktın mıfiyat olarak uygun ancak batarya konusunda beni mahcup edeceğini düşünüyorum.
şuan Youtube üzerinden bu cihazın tanıtımını izliyorum. Ki büyük ihtimal bu laptobu alacağım. Teşekkür ederim.
Rica ederimşuan Youtube üzerinden bu cihazın tanıtımını izliyorum. Ki büyük ihtimal bu laptobu alacağım. Teşekkür ederim.
Şu an YouTube üzerinden bu cihazın tanıtımını izliyorum. Ki büyük ihtimal bu laptopu alacağım. Teşekkür ederim.
SSD kapeasitesi sorun değil elimde 256 GB sd kart ve 500gb'a yakın harddisk var. Depolamada sıkıntım yok ama bütçe sıkıntım var. Bunun için akrabalarımdan bile yardım istemeyi düşünüyoprum o kadar kötü yani durumum. Fikrin için teşekkür ederim.Celeron, SSD kapasitesi daha düşük, FreeDOS ama sen bilirsin. Şarj zaten hep hayal kırıklığına uğratır. Şarjda kullanırsın en kötü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.