sXdeha Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Eylül 2022 #1 Merhaba, ders kayıt tarihini kaçırdım ve evet kendimi çok zekasız hissediyorum. Peki şimdi ne yapmalıyım? Bugün sonmuş kayıt günü. Fakültemin öğrenci işlerinden birine mail attım konuyla ilgili. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2022
Merhaba, ders kayıt tarihini kaçırdım ve evet kendimi çok zekasız hissediyorum. Peki şimdi ne yapmalıyım? Bugün sonmuş kayıt günü. Fakültemin öğrenci işlerinden birine mail attım konuyla ilgili.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.627 Makaleler 1 Çözümler 19 16 Eylül 2022 #2 Problem olmaz diye düşünüyorum, çözümü bulunur. Öğrenci işlerinden cevap bekleyin, isterseniz danışman hocanızla da konuşabilirsiniz.
Problem olmaz diye düşünüyorum, çözümü bulunur. Öğrenci işlerinden cevap bekleyin, isterseniz danışman hocanızla da konuşabilirsiniz.
sXdeha Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Eylül 2022 #3 Yunus Emre Gürbüz dedi: Problem olmaz diye düşünüyorum, çözümü bulunur. Öğrenci işlerinden cevap bekleyin, isterseniz danışman hocanızla da konuşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Danışman hocamın kim olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Yunus Emre Gürbüz dedi: Problem olmaz diye düşünüyorum, çözümü bulunur. Öğrenci işlerinden cevap bekleyin, isterseniz danışman hocanızla da konuşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Danışman hocamın kim olduğunu nasıl öğrenebilirim?
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 17 Eylül 2022 #4 sXdeha dedi: Danışman hocamın kim olduğunu nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Araştırma görevlilerinden biri olur genelde. Lisansüstü eğitim görüyorsan anabilim dalı başkanın olur muhtemelen.
sXdeha dedi: Danışman hocamın kim olduğunu nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Araştırma görevlilerinden biri olur genelde. Lisansüstü eğitim görüyorsan anabilim dalı başkanın olur muhtemelen.
sXdeha Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Eylül 2022 #5 Aslında hazırlık sınıfındayım, hazırlık sınıfında ders seçimi oluyor mu?