Okul açılalı 3 hafta olacak ve hâlâ ders dinleyemiyorum. Uyuyorum veya sohbet ediyorum. Çantamı 3 haftadır hiç ellemedim. Okula olan ilgim azaldı. Nasıl düzeleceğim? Ödevleri de yapmıyorum.
Okul açılalı 3 hafta olacak ve hâlâ ders dinleyemiyorum. Uyuyorum veya sohbet ediyorum. Çantamı 3 haftadır hiç ellemedim. Okula olan ilgim azaldı. Nasıl düzeleceğim? Ödevleri de yapmıyorum.
Hocam bunun hakkında nasıl bir bilgi verebiliriz bilmiyorum açıkçası. Nasıl düzeleceğim diye bir şey yok; dersi dinleyeceksin ve eve gidip ödevini yapacaksın, bu kadar.
Bende hiç bir derse odaklanamıyordum, sürekli kafamda farklı şeyler düşünür dururdum. Hayal kurardım, uyurdum. Sonrası sanayi oldu. Hayatımdan memnunum. Odak sorunu yaşıyorsan, bi psikoloğa gitmek ister misin bilmem ama şansını dene.
Açıkçası bunun için fazla tavsiye verilemez çünkü iş tamamen sende bitiyor. Ama sınıfta sıranı değiştirerek sohbet etmeyeceğin birinin yanına oturarak ya da imkanın varsa tek oturarak sohbet etmeni engelleyebilirsin. Ve erken yat.