Ders ortalaması 57 olduğu halde kalmak

Ders ortalamasının 60 olması gerekiyor sanırım. Benim üniversite de aynı şekilde, 59 dahi olsa kalıyorsun affetmiyorlar.

Bir sınavda sınıf ortalaması bu kadar düşük olmamalı. Şikayet edin.
Üni de neyi şikayet edeceksin zaten zor olur .

Bir sınavda sınıf ortalaması bu kadar düşük olmamalı. Şikayet edin.
Şikayet etsem ne olacak iş işten geçmiş.
Ders ortalamasının 60 olması gerekiyor sanırım. Benim üniversite de aynı şekilde, 59 dahi olsa kalıyorsun affetmiyorlar.
57 ortalama DC olarak geçiyor normalde sorumlu olarak geçmem gerekirken kaldı olarak yazıyor anlamadım. Geçen dönem başka bir üniversiteydim ders ortalamam yine 57 civarında geldi sorumlu olarak geçti yazıyor.
Okuldan okula değişir. Bu sayılar hiçbir şey ifade etmiyor.

Üniversiteye hoş geldiniz. Öyle yata yata sözde soruların yarısı olan 50'yi alıp aynı performansı üniversite giriş sınavında gösterememek bir yere kadar.
Benim yata yata bir şey yapmadığımı nereden biliyorsunuz beni sorgulamak size mi kaldı?

Genelde sağlık bölümlerinin geçme notu 60 olur.

Şikayet etsem ne olacak iş işten geçmiş.

57 ortalama DC olarak geçiyor normalde sorumlu olarak geçmem gerekirken kaldı olarak yazıyor anlamadım. Geçen dönem başka bir üniversiteydim ders ortalamam yine 57 civarında geldi sorumlu olarak geçti yazıyor.

Benim yata yata bir şey yapmadığımı nereden biliyorsunuz beni sorgulamak size mi kaldı?

Ano'nuz kaç?

Üniversite çok büyük zaman kaybı. Zenginlerin neredeyse hepsi üni terk. Bence düşünün bunu. Durumunuza üzüldüm, hocalar da saçma zaten üni gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı