Ders ve günlük işler için 10-12 bin TL'ye laptop önerisi

Makaleler
3
Halihazırda oyuncu sistemim var ancak taşınabilirliği bakımından sadece ders çalışma amacıyla laptop almak istiyorum. Aşırı bir bütçe ayırmak istemiyorum 10-12K arası bir bütçe işimi görecektir diye düşündüm. Şu an aklımdaki laptoplar şunlar:

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Benzer bir ihtiyaçtan takibe aldım şansa kimse yazamadı Neyse laptoplardan anlamadığımı belirterek forumda bakındığım kadarı ile şunlar tavsiye ediliyormuş; Acer Aspire 5 A515-57-55WR NX.KN3EY.002 i5-12450H 8 GB 512 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ayrıca okumak isterseniz; Rehber: 10K- 25K Arası Ultrabook Tavsiyeleri

Teşekkür ederim yönlendirmeniz için. Sabah kendi araştırmalarım sonucu şu laptopu aldım;

Ryzen 5 5500U işlemcili olanlar bariz daha iyi ancak çoğu TN panel idi. Bende hem enerji tasarrufu hem de IPS olması nedeniyle Ryzen 5 7520U olan bu laptopu tercih ettim. Elime ulaştığı zaman düşüncelerimi paylaşırım siz de halen almamış olursanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…