Ders videosu izlemek için tablet önerisi

Judlaww

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, kullanım amacım ders videosu izlemek olacak.
Sizin kullandığınız veya tecrübe edindiğiniz tablet model ve markalarını paylaşırsanız sevinirim.

Ayrıca zamanında ucuz diye sadece eğitim amaçlı laptop aldım. Sıfır laptop şuan 1080p video yürütemiyor.
Hem öğrenci indirimi hakkında bilginiz varsa paylaşabilirsiniz.
Bütçe belirsiz diyeyim.
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şimdi sadece yt den video izlemezsiniz bence. Arada not tutar , ders çalışırsınız. Belki arada oyun da oynarsınız. Ha yok sadece video izleyeceğim diyorsan bunun için ucuza tablet var. Hangisini istersiniz ?

Çözümü çok basit...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Değil işte arkadaşım. Cihaz sürüm güncel uygulamalar güncel ama yine de cihaz sürümü desteklemiyor diyor...

@575457 bu yöntemleri denedim tek çözümü APK indirmek.

Değil işte arkadaşım. Cihaz sürüm güncel uygulamalar güncel ama yine de cihaz sürümü desteklemiyor diyor...

@575457 bu yöntemleri denedim tek çözümü APK indirmek.

Tarayıcıdan girin ben Samsung kullanıyorum para vermemek için Brave'den giriyorum YouTube'a reklamsız.

Pardon ben YouTube sanıyorum Netflix demişsiniz?

Tarayıcıdan girin ben Samsung kullanıyorum para vermemek için Brave'den giriyorum YouTube'a reklamsız.

Kendi tarayıcısı desteklemiyor. Cihazı iade almazlar ise bende Opera veya Brave'den Netflix falan kullanırım. İade alırlar ise Samsung tablet düşünüyorum. Yurtiçi Kargo'ya vermek kaldı geriye.

Cihazın performansı nasıl deneyimleriniz nedir?

8 GB RAM olanını kullandım donma vs yaşamadım güzel di video kalitesi güzel di
Oyun oynatıyordu PUBG 50FPS.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı