Dershane içinde virüse yakalanma korkusu

Curesto

Kilopat
Katılım
1 Temmuz 2016
Mesajlar
1.563
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Herkese iyi akşamlar diliyorum.

Ben sınavım olduğu için dershaneye gidiyorum, geç başladım. Fakat büyük bir ihtimalle orada virüs kapacağım.

Sebepleri ise şunlar; Sosyal mesafe sıfır, kimseyi kontrol etmiyorlar, öğretmenler derste iken maske takmıyor.

Merdiven araları dar olduğu için sosyal mesafeye maalesef dikkat edemiyorum, aslında kimse dikkat edemiyor veya etmiyor.

Nedense çoğu insan fazla takmıyor bu riski ilginç bir şekilde.

Bana kurumda tedbirsizlik var gibi geldi.

Ek olarak, alakasız olabilir fakat kurumun girişinde sigara içen fazla öğrenci var ve kimse bir şey demiyor.
 
Ben de Yks ye hazırlanıyorum aynı korkular bende de var. Hocalar ne maske takıyor (taksa bile çenesinde) ne de sosyal mesafeye uyuyor. Sınavlarda ve bazı derslerde ise sıralarda yan yana oturanlar çok oluyor Sınıflar çok dar ve havasız. Dershanede çalışanların bile pek umurunda değil, bunlar sadece benim umurumda mı diye düşünüyorum bazen.
 
Vallahi arkadaşlar mantıklı olan adınızı vermeden okuduğunuz kurumu ilgili yere şikayet etmek. O yaşta sınav stresinin üstüne bir de böyle şeyleri kafaya takarsanız Allah yardımcınız olsun. Çift maske devam.
 
Vallahi arkadaşlar mantıklı olan adınızı vermeden okuduğunuz kurumu ilgili yere şikayet etmek. O yaşta sınav stresinin üstüne bir de böyle şeyleri kafaya takarsanız Allah yardımcınız olsun. Çift maske devam.

Lütfen Türkçeyi düzgün kullanın hocam.
"Dewamke" ne ya?

Edit; düzeltmişsiniz :D

Edit 2; düzeltmemişsiniz, raporlanınca adminler düzeltmiş herhalde.
 
Ben de dershaneye gidiyorum yazdan beri. Mesafe yok kimse maskesini çıkarmıyor ama öğretmenler maskesiz çoğu. Sigara da fazla içiliyor öğrenciler ve öğretmenler tarafından. Ama hiç dershanede vaka çıkıp da sınıfın tamamına bulaştırma gibi bir durum olmadı. Arada vaka çıktığı oluyor onlar da 2 hafta karantinada kalıyor. Öyle dershaneye yayıldığı olmadı hiç. Ben dikkat ediyorum maskemi çıkarmıyorum, elimi temiz tutuyorum, insanlara fazla yaklaşmıyorum. Toplu taşıma da kullanmıyorum yürüyerek ya da bisikletle gidiyorum. Kendinize dikkat edin önleminizi alın korkmanıza gerek yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı