Dershane sınıf belirleme TYT denemesi için tavsiye

Ya şimdi düşündüm de şu iki gün içinde bir şey çalışmayıp gerçek netlerimi mi görsem? Çünkü anlık ezberlediğim bilgiler kalıcı olmaz gibi geliyor. Gerçek netlerimi görüp konu eksiklerimi ona göre kapatırım.

Binom ve mantık çalış kalıcı olur. Zaten 2 günde ne kadar çalışırsan çalış Max 3-4 net artış olur o yüzden bu 2 gün içerisinde paragraf çözebilirsin ya da günlük nasıl çalışıyorsan öyle çalışabilirsin

Merhaba arkadaşlar bu cumartesi dershanemin sınıf belirleme için yapacağı TYT sınavı var. 12. sınıfa geçtim. Bu zamana kadar tek bir denemeye girdim. 69,75 net yaptım. Şu anki amacım ise bu dershanenin sınavında ulaşabileceğim maksimum net sayısına ulaşmak. Çünkü 69,75 net yaptığım sınavda, yapamadığım ama yapması çok kolay sorular vardı. Örneğin matematikte çok basit bir temel kavramlar sorusunu yapamamıştım.

69,75 net yaptığım sınavın sonuçları:

Türkçe: 32 doğru, 8 yanlış.
Matematik: 23 doğru, 2 yanlış.
Sosyal: 13 doğru, 4 yanlış.
Fen: 7 doğru, 7 yanlış.

Evet bu sınavda yapamadığım soruları işaretlemekle bir hata yaptım. Fende en temel soruları bile yapamadım. Matematikte problemlerin çoğunu yaptım.

Sizce netimi, şu anlık bilgilerim + bilinmesi gerekenler ile maksimum nete nasıl çıkarabilirim?
Hangi garanti konulara çalışmalıyım?
Seviye belirleme sınavları mezun sınıflar içinde oluyor mu? Yada başka bir soru mezun sınıflarda sınıflar nasıl belirleniyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı