Dershanedeki kızdan hoşlandım

Makaleler
4
Arkadaşlar dershaneye başladım 11. Sınıfım. Benim sınıfımdan olan bir kızdan hoşlandım. Fiziğim ortalama sadece kilom var yüz olarak iyi olduğumu düşünüyorum. Boyum 185 kilom 93 kız da biraz balık etli zaten sorun olmaz diye tahmin ediyorum.

Teneffüste ya kızlar ile sınıfta oturuyor ya da dışarı çıkıyorlar. Sınıfta 10 kız 2 erkek var diğer erkek okuldan arkadaşım ve kalp hastası olduğu için sürekli hastanede işi var tek erkek benim diyebiliriz. Ortak arkadaş yok

Benim elimde olan şeyler TYT denemesinde 1 AYT denemesinde 2. oldum o kadar. Şimdi ben bu özellikler ile nasıl adım atarım? Red yersem aynı sınıf olduğu için çok sıkıntı olur mu? Sevgilisi yok konuşmalarına şahit oldum. @333365 @Emma Stone @Akif fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
@ChaosBoost ya reis muhabbet nasıl açacam insta dan açsam dershanede çok yüzyüze olmayacağı için garip olacak. Dershane de açamoylrum çünkü tek gezmiyor
İlla ki tek başına yakalarsın hocam. Sadece biraz zaman lazım, bu sırada kızın sevdiği sevmediği şeyler hakkında da bilgi edinebilirsin

Arkadaşlar dershaneye başladım 11. sınıfım. Benim sınıfımdan olan bir kızdan hoşlandım. Fiziğim ortalama sadece kilom var yüz olarak iyi olduğumu düşünüyorum. Boyum 185 kilom 93 kız da biraz balık etli zaten sorun olmaz diye tahmin ediyorum.

Teneffüste ya kızlar ile sınıfta oturuyor ya da dışarı çıkıyorlar. Sınıfta 10 kız 2 erkek var diğer erkek okuldan arkadaşım ve kalp hastası olduğu için sürekli hastanede işi var tek erkek benim diyebiliriz. Ortak arkadaş yok.

Benim elimde olan şeyler TYT denemesinde 1 AYT denemesinde 2. oldum o kadar. Şimdi ben bu özellikler ile nasıl adım atarım? Red yersem aynı sınıf olduğu için çok sıkıntı olur mu? Sevgilisi yok konuşmalarına şahit oldum.

Kızla konuşmaya çalış. Örneğin toplu konuştuklarında sen de yanlarına git sohbete dahil ol. Utanırsan bu hayatta sadece bakarsın. Utanma konuş, ders hakkında konuşma başlat mesela. Konuşurken yüzüne bakmaya önem ver, sağa sola bakma.

Benzerlerini yaşamayan zaten yoktur. Konuş, bir şansını dene bakalım. Olmazsa da next, yapacak bir şey yok. Reddetse de sorun olmaz, aaa ben bunu reddettim muhabbetini yapacağını sanmıyorum.

Benzerlerini yaşamayan zaten yoktur. Konuş, bir şansını dene bakalım. Olmazsa da next, yapacak bir şey yok. Reddetse de sorun olmaz, aaa ben bunu reddettim muhabbetini yapacağını sanmıyorum.
Sınıfta eski sevgilileri hakkında konuşuyorlar bütün gün. Yok instagram da takip ediyormuş vs. Sanırım olmaz bundan.

Bütün gün konuşmaları sıkıntı, olacağını düşünmüyorum. Bir ya da iki konuşursun neyse de tüm gün konuşmak da olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı