Dershaneden ayrılmak mantıklı mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba öncelikle dershane hakkında fikrinizi almak isterim onun için açtım konuyu fazla bilgili olmadığım için açayım dedim.
Öncelikle geçen sene erken kayıt altında bir kurumun alt dershanesıne yazıldım o da kuruma bağlı ve kurumla 33K anlaştık + o kurumun kendı yayınlarından oluşan kitaplar verilecekti neyse 1.5 yıllık yazıldım. Eylül ayında ise kurumdan çıkmış kurucu, dershane kurucusu ve biriyle ortak dershane ismi oluşturdu (taşındı yani) öğretmenler aynı olduğundan dolayı ben çıkmadım beğenmiştim sonra devam ettim kitapları sorayım dedim kurucunun yanına gıttım ve yani birkaç arkadaşta vardı sizleri uyguna aldık kurumdan çıktık onun için veremiyoruz dediler bir şey demedim elimde yazı vs kağıt olsa şikayet edecektim neyse sonra devam ettim bana sen bir taksiti eksil ödemişsin dedi sonra dekontları attım okeyledı düştü şimdi de dersi sabote eden kişiler oldugundan çıkmak istedim, saçmaladı ve sen akl-ı selimsin çıkma zaten 3-4 taksıt kalmış diyorlar çıkarsan da maalıyetı o kadar oluyor diyor şimdi ne yapmalıyım bir fikir verebilecek olan var mı?

Not: Ellerinde sınıf dolusu kitap var depolamışlar buna çok sinirlendim mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam çıkın benim dershane kurucumda aynısıydı para gözün tekiydi dershanenin vereceği kitapları konuşurken en iyi yayınları saydı sonra verdiği kitapları kırtasiyede görseniz yüzüne bakmayacağınız yayınlar.

hocam çıksam senet imzaladık, baya tutuyormuş çıkmayıp sadece denemelere gitsem zaten 4 taksıt kalmış sizce mantıklı mı çıksam da bi kurum denemelerine gidicektim zaten?

Hocam dershaneler bir işe yaramıyor. Kitap konusunda dolandırılmışsınız zaten. Bende bir dershanede kayıtlıydım, 5 kuruş para ödemeden kitapları kaydımı sildirdim. Kitapları geri istediler bende götürdüm verdim. Verdikleri kitaplar kendi bastıkları kitaplardı ve aşırı dandikti. Cayma bedeli olarak para istemeleri yasal mı bilmiyorum ama o dershane size zaman kaybı olarak geri dönüyorsa gitmenizi önermem.

Hocam çıksam senet imzaladık, bayağı tutuyormuş çıkmayıp sadece denemelere gitsem zaten 4 taksıt kalmış sizce mantıklı mı çıksam da bir kurum denemelerine gidicektim zaten?

Ödemek zorundasınız yani ben seneti hesaplamamıştım mecbur gidersiniz hocam ama eğer çıkabilme durumunuz varsa çıkın bence çünkü 33 bin i 12 taksit yaptığınızı var sayarsak aylık 2750 TL eder ve 4 ayda 11 bin TL siz 11 bin TL ile kendinize 4 ay boyunca her gün kendinize deneme yapabilirsiniz.

Haklısınız hocam o tuzağa bende düştüm yani aslında zaten dershane başlı başına bir tuzak para tuzağı.

1.si zaman kaybı 2.si çıksam hocam para istiyorlar ve çıkıp o parayı verip başka kurumda denemelere girsem yine aynı ücret oluyor en ıyısı sadece bu kurumda denemelere gırsem ailemi ikna edip?

Şöyle 33K 10 taksıt aylık 3300 ben 5 tane verdim 6. ayım şu an 6 olacak pzrts vereceğim. 4x3300=12.600TL var ödemem

1.si zaman kaybı 2.si çıksam hocam para istiyorlar ve çıkıp o parayı verip başka kurumda denemelere girsem yine aynı ücret oluyor en ıyısı sadece bu kurumda denemelere gırsem ailemi ikna edip?

Hocam eğer çıkabilme durumunuz var ise çıkın bence mesela şöyle diyelim ayda kaç deneme yapıyorlar size illa dershane denemesine gitmek zorunda değilsiniz evde de çözebilirsiniz.

Hocam eğer çıkabilme durumunuz var ise çıkın bence mesela şöyle diyelim ayda kaç deneme yapıyorlar size illa dershane denemesine gitmek zorunda değilsiniz evde de çözebilirsiniz.

Ya çıksam denemeler şart mayıs Haziran'da serı denemeler olacak arada tg oluyor burada tek katılacagım kurumlar yok. Haftada 1'di galiba

Ya çıksam denemeler şart mayıs Haziran'da serı denemeler olacak arada tg oluyor burada tek katılacagım kurumlar yok. Haftada 1'di galiba.

Anladım hocam durumunuza bakın nasıl sizin için iyiyse öyle yapın sonradan pişmanlık çekmeyin çıktınız diye.

Anladım hocam durumunuza bakın nasıl sizin için iyiyse öyle yapın sonradan pişmanlık çekmeyin çıktınız diye.

Yok şimdi ben çıksam atıyorum 7K isterse, mantıksız ise çıkmam sadece denemeler girerim arada belki edebıyata gırerım diyeceğim zaman kaybı biraz dershaneler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…