Dershaneden ayrılmak mantıklı mıdır?

Wojaiss

Decapat
Merhaba, ben dershaneden verim almadığım için ayrılmak istiyorum. Ayrılmam için ekstra bir ücret vermem falan gerekiyor mu? Cidden dershanenin bana hiçbir faydası yok zaman kaybı, sadece deneme kulübüne kaydolmak istiyorum böyle bir şey mümkün mü?
Not: Sınav dershanesine gidiyorum. Daha kurumsal olduğu için daha kolay ayrılma imkanı da tanıyacaklarını düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer kendiniz gerçekten verimli çalışabiliyor iseniz evet mantıklı ayrılma konusunda siz istedikten sonra zorla mı tutacaklar anlamadım onu.

Eğer kendiniz gerçekten verimli çalışabiliyor iseniz evet mantıklı ayrılma konusunda siz istedikten sonra zorla mı tutacaklar anlamadım onu.

Evde daha verimli çalışıyorum onu diyeyim size hocam. Ayrılma konusunda ise ayrılırken bazı dershaneler bütün yılın ücretini ödedikten sonra ayrılabilme imkanı veriyormuş forumda benim açtığım başlığa benzer olan konuların bazılarında bu tür söylemler gördüm.

Ayrılmana gerek mi var ki? Gitme direkt okul mu sanki zorla tutup getirecek değiller ya.

Ayrılmana gerek mi var ki? Gitme direkt okul mu sanki zorla tutup getirecek değiller ya.

Öyle olduğu zamanda ücretini vermek durumunda kalacağım kaydımı aldırdığım zaman kayıtlı gözükmeyeceğim için ücret vermiyeceğim. Sanırım derdimi anlatamadım ben.

Öyle olduğu zamanda ücretini vermek durumunda kalacağım kaydımı aldırdığım zaman kayıtlı gözükmeyeceğim için ücret vermiyeceğim. Sanırım derdimi anlatamadım ben.
Sormak lazım hocam belki ücretten hiç kesmez istersen gelme derler. Belki geldiğin kadarın parasını ver üstünü al derler. Belki üstünü al demedikleri gibi bir de cayma bedeli isterler.

Sormak lazım hocam belki ücretten hiç kesmez istersen gelme derler. Belki geldiğin kadarın parasını ver üstünü al derler. Belki üstünü al demedikleri gibi bir de cayma bedeli isterler.

Evet sorayım bir ben duruma göre bakarız nolacağına teşekkürler.

Sordunuz mu hocam?

Babam eski kafalı olduğu için dershaneden ayrılmak istiyorum diyince, beni düzgünce bile dinlemeden dershaneye gelmeyeceğini belirtti o yüzden babam uğraşmayacağı için bende hiç sormadım bile hocam. Muhtemelen sadece kitap parasını isterler oda kişiye özel geldiği için kitaplar, onun dışında senet işini tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…