Arkadaşlar dershanem evimden 30 dk uzaklıkta. Hem okul hem dershane çok zor oluyor. Üstüne üstlük derslerden verim alamıyorum. YouTube'daki hocalar daha iyi anlatıyormuş gibi geliyor.
Dershanede sadece deneme paketine geçsem ek ücret gibi bir şey alırlar mı?
Arkadaşlar dershanem evimden 30 dk uzaklıkta. Hem okul hem dershane çok zor oluyor. Üstüne üstlük derslerden verim alamıyorum. YouTube'daki hocalar daha iyi anlatıyormuş gibi geliyor.
Deneme paketleri dershane ücretinden ucuzdur dershaneyi iptal et. Deneme kampları vardır onların ona katıl en mantıklısıda bu zaten 2024 yılında okul dersleri zaten zaman kaybettiriyor bir de dershane derslerinde zaman kaybetmenin anlamı yok.
Dershane kadar gereksiz bir kurum yok zaten. Dershane ücretine denemelerde dahil diye biliyorum. Gitme sadece denemelere katıl zorla kapından gelip alacak değiller ya.
Dershanelerde sadece denemelere geçmeyi bilmiyorum ama direkt dershanelerden komple çıkarsanız bir sözleşme fesih bedeli veriyorsunuz. Her yerde olmayabilir ama biz de abimin dershanesini değiştirirken yaklaşık 1-1,5 sene önce kadar 1500tl mi neydi dershaneye ödeme yaptık sonrasında bir para ödemedik. Siz de böyle yapıp denemeden denemeye para verip girersiniz kafanız rahat olur.
Kendi başına çalışma bilincine sahipsen harika ancak örgün eğitimdeysen bence dershaneye devam etmelisin. Tabi kurumun eğitim kalitesine de bağlı.
Eskiden dershane yönetimleri biraz daha esnaf gibi takıldıkları için iptal etmek kolaydı ancak şimdikiler sözleşmede olan bedeli sonuna kadar alabilirler. Yine de görüşüp iptal etmek mümkündür, kolaylık sağlayabilirler.