Yunus creqtive efe
Decapat
Merhaba kardeşim. Bende bu sene üniversiteye hazırlanıyorum. Yaklaşık 6 ay boyunca aile baskısı ile dershaneye yazıldım. Okuldan 1 de çıkıp eve 9'de dönüyordum bırak çalışmayı dinlenmeye zamanım kalmıyordu. Bir risk aldım kendi isteğimle dershaneden ayrıldım 6 ayım boşa gitti belki ama gerçekten çok faydasını gördüm. Ben dershaneden verim alınmasının çok güç olduğunu düşünüyorum. Şu an senin için geç olabilir ama önünde üniversite sınavı var belki bu yazdıklarım aklına gelir tekrar düşünürsünLGS sınavını da çok kafaya takma gideceğin liseyi eninde sonunda kabul ediyorsun çalışma isteğin ve başarın tamamen sana bağlı olacak başarılar.
Teşekkürler bende size katılıyorum dershanedeki çoğu öğretmen yeni mezun olmuş olduğu için kitaptan bakip yazıyorlar tahtaya bizim de yazmamizi istiyorlar 7.sinifin başından beridir dershaneye yazdirmamasi için ikna etmeye çalıştım ama nafile şu an dershanedeki çoğu hocayla tartışıyorum.
Böyle demişsin de dershaneden verim almıyor musun? Şu an dershaneye gitmek istiyorum ben de.
Hiç verim alamadım zaten gittiğim ortaokul Bursa'nın en iyi ortaokullarıdan biri konuları okulda bitirdik dershanede hala isliyoruz ve hocalar anlamadığımız soruları çözemiyor dershane yerine sadece okula gitsem belki daha verimli olurdu ve başarım artardı bence sizde dershane yerine bireysel çalışın dershane kadar kotu bir yer yok fazla para kazanmak için yeni mezun öğretmen getiriyorlar.