Dershaneye ders çalışmaya gidilebilir mi?

itskaarina

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, arkadaşlar YKS sınavına hazırlanıyorum ama evde çalışamıyorum, kütüphanede çalışamıyorum. Çalışsam 3 saat sürer sonra telefona bakarım. Dershanelerin kütüphanelerinde veya etüt salonlarında sadece ders çalışmak için gidebilir miyim? Ders görmek için değil de sadece kendi kendime ders çalışmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü ücretlidir muhtemelen tahmini ne kadardır aylık?

Çoğu dershanelerin sadece deneme ve birebire girebileceğin özel fiyatlandırmaları oluyor, dershanenin öğrencisi olduğun için kütüphaneyi de kullanabiliyorsun fakat saçma bir fiyatlandırması oluyor daha dershaneyi tümüyle derslerine girmeye teşvik etmek için aradaki fiyat farkını düşük yapıyorlar ki deneme ve birebir yerine derslere girmeyi seçesin diye.
En azından benim bulunduğum birkaç dershanede böyleydi, yine yaşadığın konumdaki dershanelerden bilgi alabilirsin hepsinin fiyatları değişiyor.

Dershaneye göre değişir. Kimi dershane belki rica ederseniz ücretsiz bile izin verir buna. Gidip şansınızı deneyin derim.

Selamlar, arkadaşlar YKS sınavına hazırlanıyorum ama evde çalışamıyorum, kütüphanede çalışamıyorum. Çalışsam 3 saat sürer sonra telefona bakarım. Dershanelerin kütüphanelerinde veya etüt salonlarında sadece ders çalışmak için gidebilir miyim? Ders görmek için değil de sadece kendi kendime ders çalışmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü ücretlidir muhtemelen tahmini ne kadardır aylık?

Bir kere açık olayım sana sorum, evde çalışamıyorsun nedeni nedir?
Ses mi var?
2. si kütüphanede çalışmama nedenin ne?
Bu tür bahaneler bende de vardı hedefin yok senin onun için çalışma azmin yok ve bu bu şekil ilerlemez haberin olsun.

Geri
Yukarı