Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.763 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Ekim 2024 #11 metilfenidat dedi: Evde derse odaklanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Maalesef devamlı kafama bir şey takılıyor mutfağa salona gidiyorum orada bir şey görüp onunla ilgileniyorum.
metilfenidat dedi: Evde derse odaklanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Maalesef devamlı kafama bir şey takılıyor mutfağa salona gidiyorum orada bir şey görüp onunla ilgileniyorum.
metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.669 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Ekim 2024 #12 Tircii dedi: Maalesef devamlı kafama bir şey takılıyor mutfağa salona gidiyorum orada bir şey görüp onunla ilgileniyorum. Genişletmek için tıkla... Doktorunuza söyleyin hocam. Dikkat testine girersiniz. Onun dışında DEHB ilaçlarının uyarıcı olduğunu bilin. Sıkıntılı ilaçlar.
Tircii dedi: Maalesef devamlı kafama bir şey takılıyor mutfağa salona gidiyorum orada bir şey görüp onunla ilgileniyorum. Genişletmek için tıkla... Doktorunuza söyleyin hocam. Dikkat testine girersiniz. Onun dışında DEHB ilaçlarının uyarıcı olduğunu bilin. Sıkıntılı ilaçlar.
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.763 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Ekim 2024 #13 metilfenidat dedi: Doktorunuza söyleyin hocam. Dikkat testine girersiniz. Onun dışında DEHB ilaçlarının uyarıcı olduğunu bilin. Sıkıntılı ilaçlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Söyledim ama pek oralı olmuyorlar.
metilfenidat dedi: Doktorunuza söyleyin hocam. Dikkat testine girersiniz. Onun dışında DEHB ilaçlarının uyarıcı olduğunu bilin. Sıkıntılı ilaçlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Söyledim ama pek oralı olmuyorlar.