Derslere katılımın tam olmasına rağmen sözlülere 50 veren hoca

Sözlü notu hocanın kanaat notudur 50 vermesi ne yükseltir ne düşürür genelde sözlü notunu derslere katılımın, konulara hakimiyetin, çaban ve son olarak hocanın verdiği ödevleri düzgün ve tam yapman etkiler demek ki bir şeyler eksik.

Teşekkür konusuna gelirsek. Durumu hocana düzgün ve kibar bir dille açıkla sözlü notunu düzeltmen için bir ödev proje bir şey vermesini rica et.

Reisler hoca ders işlerken herhangi bir Ark'la konuşmadım full derse katıldım hocanın anlattığı çözün dediği soruların çoğuna kalmasam da gene kalkan bir öğrenciydim. Ödevlerim tamdı. Sizce mat hocasının 50 50 girmesi normal mi sözlüye?
Puanlamayı nasıl yapmış git öğren bence

Sözlü notu hocanın kanaat notudur 50 vermesi ne yükseltir ne düşürür genelde sözlü notunu derslere katılımın, konulara hakimiyetin, çaban ve son olarak hocanın verdiği ödevleri düzgün ve tam yapman etkiler demek ki bir şeyler eksik.

Teşekkür konusuna gelirsek. Durumu hocana düzgün ve kibar bir dille açıkla sözlü notunu düzeltmen için bir ödev proje bir şey vermesini rica et.

Okul bitiyor zaten ne projesi WhatsApp'dan yazdım adaletli olmaya çalışıyorum dedi geçti 75 veya 70 bile yapmadı ortalamayı neyse sağlık olsun yorumlarımı yanıtsız bırakmayanlar teşekkürler

Hocadan hocaya değişir. Bazıları sınava bazıları ders içine bazıları da ayrı yaptığı sözlüye göre puan verir.

Sınav notunuza göre paralel verilmiş bunun neresinde sıkıntı gördünüz anlayamadım.
Bütün ödevleri hakkınızla yapıp sorulara falan da kalkıyorsanız dersten kalmamanız lazım kendinize karşı bari dürüst olun.
Bizede zamanında aynısı yapıldı hatta cins hocalar var yanına gidip iki puan istesek puan kırıyorlardı tamamen hoca inisiyatifi.

Hocalar bazen sınavda aldığın notu sözlüye vereceğim diyor. Bu sebeple olabilir. Ama öğretmen ile konuşabilirsin. Derslerinize hep katıldım en azından 50 yerine 70 falan girseniz de. Hakkını savun.

Neyin hakkı var da neyin hakkını savunacak acaba?
Sözlü notu kanaat notudur isterse 100 alan çocuğa 0 girer isterse 0 alan çocuğa 100 girip geçirir müdür bile gelse bunu değiştirmeye hakkı yoktur ama güzel bir dille nazikçe rica etse ben geçireceğini düşünüyorum.

Geri
Yukarı