Derslerim çok kötü

Göktuğ321

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
kergit kargıcısı
Arkadaşlar, ben 12 yaşındayım 7. sınıfa gidiyorum. Derslerim çok kötü, konularda geriyim, ne yapacağım bilemiyorum. Sınavda kötü alırsan büyüyünce iş bulamassam diye düşünüyorum. İş bulamamaktan çok korkuyorum, dedem hiç ders yapmıyorsun diyor, seni bu kolejden alacağım diyor. Ödev yapıyorum fakat cevapları sallıyorum. Kafadan atıyorum ya da kopya çekiyorum, çünkü bilmiyorum ne yapacağım bilmiyorum😭

Arkadaşlar, ben 12 yaşındayım 7. sınıfa gidiyorum. Derslerim çok kötü, konularda geriyim, ne yapacağım bilemiyorum. Sınavda kötü alırsan büyüyünce iş bulamassam diye düşünüyorum. İş bulamamaktan çok korkuyorum, dedem hiç ders yapmıyorsun diyor, seni bu kolejden alacağım diyor. Ödev yapıyorum fakat cevapları sallıyorum. Kafadan atıyorum ya da kopya çekiyorum, çünkü bilmiyorum ne yapacağım bilmiyorum😭

Daha çok yolun var ve liseye geçmemek için dua etsen iyi olur.

Lise de dersi anlama sıkıntısı çeken biri olarak söylüyorum. Tonguç is forever.

Hocam bare liseyi bitirin.

Bak dostum benim de derslerim kötüydü 8. ve 9. sınıflarda berbattım ama 10. sınıfta arkadaşlarımla beraber sınavlara 1 hafta kala çalışıyoruz görüntülü bir şekilde ve şu an sınıf 1. cisiyim öğretmenlerim beni seviyor ve bu bana daha çok çalışma isteği uyandırıyor dersine çalışırken müzik dinle sınavlar için kendine çalışma kağıdı hazırla kendine güven yani demeye çalıştığım tek başına çalışma birileri ile çalış ben kızlarla ders çalışıyorum onlarla konuşurken falan daha çok anlıyorum.

İlk önce bu kafadan çık. Bazı şeyleri kafada bitirmeden, somut adımlar atmak mantıklı olmuyor. Sonrasında derslerini iyi ve not alarak dinle. Okuyabildiğin kadar kitap oku, ödevlerini de eksiksiz bir biçimde tamamla. Yapamadıklarını kesinlikle öğren. 7. sınıf 8 için oldukça önemli. Emek lazım, emek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı