Derslerim düşük geldiği için ailemin kötü davranmasından korkuyorum

ErrorCorrection

Hectopat
Katılım
11 Ağustos 2022
Mesajlar
2.549
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Geçen sene 75 ortalama ile bitirdim matematik ortalamam 85'di. Şimdi eve geldim içimde bir korku vardı. Gittim annemin telefonundan e-Okul'a girdim. Kendimi silmiştim ama annem nereden buldu bilmiyorum ama eklemiş tekrardan beni. Ve notlarımı görmüş. Annem, babama da söylemiş. Babam biraz sinirli biri. Ve beni genellikle öldürmek ve okuldan almakla tehdit ediyor. Şu an korkuyorum. Annem, ölmüş babasının üstüne yemin etmişti bakmayacağım notlarına diye. Ama nedense annemin ölmüşlere bile saygısı yok. Şu an ne yapmalıyım sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Kaçıncı sınıfsınız söz verim bu sene ortalamanızı 90 yapacağınıza belki sıyrılırsınız.
 

Aileni karşına al ve konuş derslerime daha fazla önem vermeye başlayacağım falan diye söz ver bu tarz insanlar ile başka şekilde anlaşılmaz.
 
@Alone Darkkk kanka komik olan ne?
Ben mi istedim böyle olmasını. Bir tavsiye istedim sadece. Gülünecek bir şey de değildi. Ya da senin mis gibi hayatın karşısında komik duruma düştüm.

Aileni karşına al ve konuş derslerime daha fazla önem vermeye başlayacağım falan diye söz ver bu tarz insanlar ile başka şekilde anlaşılmaz.

Evet anlaşılmaz. Ulan özel lise kazandım onlar yüzünden gidemedim. Derslere ilgim azaldı. Dil okiyim dedim yok illa sayısal okican dediler. Durumunuz iyi ama ailemin cahilliği mi desem ne desem. Beni hep 1-0 geride tutuyor.
 

1 yıl daha sabret derslerine çalış üniversitede iyi bir yeri kazanıp hayatını kurtarmaya bak. Ayrıca şimdiden part time bir iş bulmani öneririm paranı biriktir.
 
Yok sen yanlış anladın.Annen ölmüşlerin üzerine yemin etmiş falan o biraz komik geldi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…