Derste ve dışarıda laptop için kablolu kulaklık kullanmak pişman eder mi?

osmann8

Zeptopat
Daha fazla  
Pişman ederse kablosuz, etmezse kablolu kulaklık önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Bütçe 1200.

4 adet kablosuz kulaklık kaybetmiş/çaldırmış birisi olarak az önce 3-4 dakika kablolu kulaklığı açmaya çalıştım kablosuz rahatlığı başka bir yerde yok. Eğer f/p ve oyun oynamayacağım zaten diyorsan Xiaomi & Haylou gibi markaların kulaklıklarını önerebilirim Haylou GT6 kullandım sarja ne zaman taktığımı unutuyordum.

Oyun oynarken bile oyun kulaklığı olmamasına rağmen kablosuz kulaklık kullanıyorum. Profesyonel oyuncu olmadığım için performansıma pek bir etkisi yok. Kablosuz candır, bundan sonra kablolu ekipman alacağımı sanmıyorum.

Evet tahmin ediyorum rahatlığını fakat oyun da oynayacağım ve kablosuzların fiyatları sanki daha uçuk :/

Evet tahmin ediyorum rahatlığını fakat oyun da oynayacağım ve kablosuzların fiyatları sanki daha uçuk :/

Arctis Nova 1 düşünebilirsiniz kendisi Bluetooth olmasa da hem oyun hem de dışarı kullanımında iyi olacağını düşünmekteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…