Dertlerinizi paylaşın

Allah acil şifa versin, geçmiş olsun.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Benim aklıma bu video takıldı, yardım edin : D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Benim aklıma bu video takıldı, yardım edin : D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

RADAL'ın videolarından birini izle unutursun. :D

Alacağım monitör abimin "bekle bu akşam indirim var" demesi yüzünden alacağım yerde 100 lira zamlandı. Ayrıca indirim olacak yerde de zaten indirimde. Yani indirime girmeyecek. Onun yüzünden 80 liraya yakın zarara girdim. Aynı şekilde ben memelekette iken gümüş al demiştim. 70 G alacakken 60 bile alamadım 150 lira zarar ettim gümüş pahalandı. Gram altın aldım ancak 70 lira kar ettim. yani sevgili abim 220 liradan fazla zarar ettirdi bana bu sene. Artık bu külüstür monitörü 50 lira fazlasına satacağım.

Benim aklıma bu video takıldı, yardım edin: D.

Kardeş sen mesaj sayısı mı kasıyorsun bir konuya 15 mesaj yazarak ben anlamadım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı