Deseni unutulan J7 Prime telefonun deseni nasıl kaldırılır?

260112

Kilopat
Makaleler
2
Eski J7 prime telefonumu buldum. Custom ROM atmak istiyorum ama öncesinde deseni kaldırıp fotoğraflarımı almam lazım. Nasıl yapabilirim?

Format dışında bir seçenek bilmiyorum. Başka şekilde alamazsın büyük ihtimalle. Yedeklemişiydin ya da hafıza kartı takılı mıydı? Belki bir ümit onun içine atmışsan öyle alabilirsin.

Eski J7 prime telefonumu buldum. Custom ROM atmak istiyorum ama öncesinde deseni kaldırıp fotoğraflarımı almam lazım. Nasıl yapabilirim?

Tek yol format gibi gözüküyor. Telefonu bilgisayara takıp dosyaları almayı deneyin.

Yapamazsin. Youtube daki kilit kaldirma programlarini asla deneme, zamaninda denemistim hic biri bi ise yaramiyor.
Sifreyi bulamazsan verileri alamazsin.

Kilidi açnadan dosya aktarımı ayarını açabiliyor musun?
Hayir, acilmiyor.

Elinde box olması gerekir, Box olmadan kırılması imkansız.

Yapamazsin. Youtube daki kilit kaldirma programlarini asla deneme, zamaninda denemistim hic biri bi ise yaramiyor.
Sifreyi bulamazsan verileri alamazsin.

Hayir, acilmiyor.

Ben de açılmaz diye tahmin ettim ama yine de denesin bence.

İnternette TWRP aracılığıyla desen kaldırılıyormuş. Zaten Custom ROM yükleyeceğim için TWRP kuracaktım en azından deneyim.

Ben zamanında etab5 deseni kaldırmıştım yani böyle işlemler yapılabiliyor ama j7 o cihaza göre daha güvenli pek olacağını sanmıyorum tek yol format ama belki illegal yolarla ile olabilir ama ben bu işlerden anlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…