Xjokerx Kilopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 24 10 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar uzun süredir arıyorum ama bu desenli halini bir türlü bulamıyorum. Ne diye geçiyor bu acaba? Bilen varsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2022
Arkadaşlar uzun süredir arıyorum ama bu desenli halini bir türlü bulamıyorum. Ne diye geçiyor bu acaba? Bilen varsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 10 Ocak 2022 #2 Standart bir kapüşonlu siyah bir hoodie bu. Tek fark beyaz beyaz noktalar var ip izleri.
Xjokerx Kilopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 24 10 Ocak 2022 #3 Silinen üye dedi: Standart bir kapüşonlu siyah bir hoodie bu. Tek fark beyaz beyaz noktalar var IP izleri. Genişletmek için tıkla... Evet evet öyle ama bundan almak istiyorum bir türlü bulamadım nereden bulabiliirm acaba. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Silinen üye dedi: Standart bir kapüşonlu siyah bir hoodie bu. Tek fark beyaz beyaz noktalar var IP izleri. Genişletmek için tıkla... Evet evet öyle ama bundan almak istiyorum bir türlü bulamadım nereden bulabiliirm acaba. Yorumunuz için teşekkür ederim.