Desktop administrator hatası yüzünden dosya silinemiyor

GOLDYCK

Decapat
Daha fazla  
Bir dosya silmek istiyorum. Bilgisayarım Full yetki durumunda. Lakin silinmiyor. Masaüstümde olduğu gibi duruyor. Güvenli mod üzerinden silmeyi de denedim. Ancak fayda etmedi. Bunu nasıl silebilirim? Tüm çözümleri denedim.

Bir dosya silmek istiyorum. Bilgisayarım Full yetki durumunda. Lakin silinmiyor. Masaüstümde olduğu gibi duruyor. Güvenli mod üzerinden silmeyi de denedim. Ancak fayda etmedi. Bunu nasıl silebilirim? Tüm çözümleri denedim.

Dosyaya sağ tıklayıp özellikler>güvenlik sekmesinden yetkilerini kaldırmayı deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendinize bu video ile administor izni almaya çalışın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendinize bu video ile administor izni almaya çalışın.

Bunu denedim. Ayrıca full yetki olduğumu söyledim. Halen yetki istiyor garip bir şekilde ve silinmiyor.

Dosyaya sağ tıklayıp özellikler>güvenlik sekmesinden yetkilerini kaldırmayı deneyin.
Sırasıyla anlatır mısınız?

Bir USB'ye Linux yazdırıp (Linux'u kurmayacaksın.) Live CD üzerinden istediğin dosyayı sil.
(Yani bunun çalışacağını düşünüyorum.)

Kurulum ekranında sanırım Ubuntuyu denemek istiyorum diye bir seçeneği seçmen lazım.

Bunu denedim. Ayrıca Full yetki olduğumu söyledim. Halen yetki istiyor garip bir şekilde ve silinmiyor.

Sırasıyla anlatır mısınız?

Hocam silemediğiniz dosyanın üzerine gelip sağ tık yapıp listeden özelliklere tıklayın. Ardından açılan pencereden güvenlik sekmesine girin ve yetkilerinin olduğu tikleri kaldırıp uygulaya basıp kapatın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı