Desmond miles aslında ölmedi mi?

Xredstyle

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Spoiler uyarısı: Aşağıda yazan sorular ve bilgiler size spoiler verebilir, dikkatli olun.
arkadaşlar bildiğim kadarıyla AC4'te bir videoda Desmond'un cesedini görüyoruz, fakat biraz araştırma yaptım ve şöyle bir yazıya ulaştım:

Besides, desmond isn't Dead, so he doesn't need to be resurrected. It was the abstergo-created clone of desmond that died in the Grand temple. The real desmond and lucy are held captive Deep'in the bowels of abstergo. Besides, desmond isn't Dead, so he doesn't need to be resurrected. 7 AGU 2015.

Meali:
Ayrıca desmond ölmedi, bu yüzden dirilmesine gerek yok. Büyük tapınak'ta ölen, abstergo tarafından yaratılan desmond klonuydu. Gerçek desmond ve lucy, Abstergo'nun bağırsaklarının derinliklerinde esir tutulur. Ayrıca desmond ölmedi, bu yüzden dirilmesine gerek yok. 7 ağu 2015.

Böyle bir şey var mı, gerçek mi? İleri ki zamanlarda desmond miles geri dönebilir mi?

Spoiler uyarısı: Aşağıda yazan sorular ve bilgiler size spoiler verebilir, dikkatli olun.
arkadaşlar bildiğim kadarıyla AC4'te bir videoda Desmond'un cesedini görüyoruz, fakat biraz araştırma yaptım ve şöyle bir yazıya ulaştım:

Besides, desmond isn't Dead, so he doesn't need to be resurrected. It was the abstergo-created clone of desmond that died in the Grand temple. The real desmond and lucy are held captive Deep'in the bowels of abstergo. Besides, desmond isn't Dead, so he doesn't need to be resurrected. 7 agu 2015.

Meali:
Ayrıca desmond ölmedi, bu yüzden dirilmesine gerek yok. Büyük tapınak'ta ölen, abstergo tarafından yaratılan desmond klonuydu. Gerçek desmond ve lucy, Abstergo'nun bağırsaklarının derinliklerinde esir tutulur. Ayrıca desmond ölmedi, bu yüzden dirilmesine gerek yok. 7 ağu 2015.

Böyle bir şey var mı, gerçek mi? İleri ki zamanlarda desmond miles geri dönebilir mi?

desmond AC Revelations sonunda ölüyor.

Besides, desmond isn't Dead, so he doesn't need to be resurrected. It was the abstergo-created clone of desmond that died in the Grand temple. The real desmond and lucy are held captive Deep'in the bowels of abstergo. Besides, desmond isn't Dead, so he doesn't need to be resurrected. 7 AGU 2015.

Meali:

Döndü,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda kanıtlı.

Aklını aktararak bedenini bırakıyor geride. Şuan yaşıyor ama olasılık hasaplayıcı olarak tanınan bir kişi olarak. Ayrıca ruhunu yani düşüncelerini de geride bırakmış. Çünkü eski konuşma tarzı veya hareketleri yok olmuş gibi görünüyor.

desmond AC Revelations sonunda ölüyor.

Hayır, ölmüyor.
Döndü,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda kanıtlı.

Hocam Desmond olduğundan bahsetmiyor ama anladım ben zaten benziyor. Ama sesi değişmiş biraz sanki? Peki geri dönme ihtimali var mı? Gerçek bir insan olarak.
Aklını aktararak bedenini bırakıyor geride. Şu an yaşıyor ama olasılık hasaplayıcı olarak tanınan bir kişi olarak. Ayrıca ruhunu yani düşüncelerini de geride bırakmış. Çünkü eski konuşma tarzı veya hareketleri yok olmuş gibi görünüyor.

Evet fark ettim, nedense biraz üzüldüm. Peki desmond miles sonrası anıları izleyen kişi kim? AC Origins öncesinden bahsediyorum yani gerçek AC'den.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı