Steam Destek kısmından hesap adı ile hesap bulma kaldırıldı

ED Crasher

Hectopat
Yer
Batman
Bilenler bilir; Steam destek sayfasında, giriş yapılamayan hesaplar için bir parola sıfırlama bölümü bulunuyor. Hesabınızdaki e-posta adresini veya telefon numaranızı girerek parolanızı sıfırlayabiliyorsunuz. Fakat hesabınız çalındığında bağlı olan e-posta adresiniz ve telefon numaranız değiştirildiği için, hesabınızda kullanmış olduğunuz e-posta adresinizi veya telefon numaranızı girdiğinizde:

"Bu e-posta adresine veya telefon numarasına bağlı bir hesap bulunamadı" yazısına benzer bir uyarı çıkıyordu ve sizi hesap adı ile arama kısmına yönlendiriyordu. Siz de hesap adınızı girip profilinizi bulduktan sonra kurtarma adımlarına devam edebiliyordunuz.

Bugün hesabı çalınan bir arkadaşım, e-posta ve telefon numarası yazma kısmına e-posta adresini yazdığında bağlı bir hesap olmamasına rağmen “Doğrulama kodunu bu e-posta adresine gönder” ve “Artık bu e-posta adresine erişim sağlayamıyorum” seçenekleri çıktı. Ben de gizli sekmeden rastgele bir e-posta girerek denediğimde ise bende de aynı seçeneklerin çıktığını gördüm.

Kısacası, kurtarma ekranında artık hesap adı ile arama seçeneği yok. Girdiğiniz e-posta adresine bağlı bir Steam hesabı olmasa bile sizi kurtarma kodu gönderme ekranına yönlendiriyor.

İkinci seçeneğe tıkladığınızda ise her zamanki gibi hesap sahipliğini kanıtlamak için verilen formu doldurmanız gerekiyor.

Ancak benim anlamadığım şu: Hesap adı ile arama kısmı kaldırıldığına göre Steam Destek, hangi hesabın kurtarılmaya çalışıldığını nasıl anlayacak? Sanırım artık forum doldurma kısmında çalınan hesabın adının da belirtilmesi gerekecek.

@reptile Siz ne düşünüyorsunuz hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı