Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.027 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mayıs 2024 #21 AloneDarktr1 dedi: VAC ban yeme riski var mı hocam, yoksa CS'den ayrı olarak mı çalışıyor oyun. Genişletmek için tıkla... Hayır risk yok.
AloneDarktr1 dedi: VAC ban yeme riski var mı hocam, yoksa CS'den ayrı olarak mı çalışıyor oyun. Genişletmek için tıkla... Hayır risk yok.
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.397 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 10 Mart 2025 #22 Hlina dedi: Sadece CS:GO oynamak için de uğraşmaya değmez bence, bir sürü topluluk sunucusu var. Genişletmek için tıkla... Şu an CS:GO'da düzgün server yok. Hocam oyun şu anda aktif mi? Maç bulması uzun sürüyor mu? Son olarak başvuru yaptım ama cidden çok uzun sürüyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2025
Hlina dedi: Sadece CS:GO oynamak için de uğraşmaya değmez bence, bir sürü topluluk sunucusu var. Genişletmek için tıkla... Şu an CS:GO'da düzgün server yok. Hocam oyun şu anda aktif mi? Maç bulması uzun sürüyor mu? Son olarak başvuru yaptım ama cidden çok uzun sürüyor mu?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.027 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Mart 2025 #23 ildewild dedi: Şu an CS:GO'da düzgün server yok. Hocam oyun şu anda aktif mi? Maç bulması uzun sürüyor mu? Son olarak başvuru yaptım ama cidden çok uzun sürüyor mu? Genişletmek için tıkla... 5-6 aydır falan bekledim, baktım onaylamıyolar, çok da başvuran vardı. Başlarım böyle işe dedim çıktım, cs2 oynuyorum ara sıra.
ildewild dedi: Şu an CS:GO'da düzgün server yok. Hocam oyun şu anda aktif mi? Maç bulması uzun sürüyor mu? Son olarak başvuru yaptım ama cidden çok uzun sürüyor mu? Genişletmek için tıkla... 5-6 aydır falan bekledim, baktım onaylamıyolar, çok da başvuran vardı. Başlarım böyle işe dedim çıktım, cs2 oynuyorum ara sıra.
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.397 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 14 Mart 2025 #24 Murat Can Şimşek dedi: 5-6 aydır falan bekledim, baktım onaylamıyolar, çok da başvuran vardı. Başlarım böyle işe dedim çıktım, cs2 oynuyorum ara sıra. Genişletmek için tıkla... Tüh be. En son güncellemeyi discordda 11 şubatta yapmışlar umarım alırlar beni. Steam Community :: -affetmezZ ุ steamcommunity.com
Murat Can Şimşek dedi: 5-6 aydır falan bekledim, baktım onaylamıyolar, çok da başvuran vardı. Başlarım böyle işe dedim çıktım, cs2 oynuyorum ara sıra. Genişletmek için tıkla... Tüh be. En son güncellemeyi discordda 11 şubatta yapmışlar umarım alırlar beni. Steam Community :: -affetmezZ ุ steamcommunity.com