Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #11 Sadece_Alper dedi: Rufus'tan yapınca HDD'deki dosyalar gidiyor mu peki 40 GB'lık fotoğraflar ve 100+ GB oyun bulunuyorda. Genişletmek için tıkla... Usb belleğe yazıdırıp oradan yapacaksınız hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burdaki adımları takip edin başta attığım ayarıda yapın
Sadece_Alper dedi: Rufus'tan yapınca HDD'deki dosyalar gidiyor mu peki 40 GB'lık fotoğraflar ve 100+ GB oyun bulunuyorda. Genişletmek için tıkla... Usb belleğe yazıdırıp oradan yapacaksınız hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burdaki adımları takip edin başta attığım ayarıda yapın
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 492 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2025 #12 Tiny11 olur mu?
Sadece_Alper Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım alanında çalışıyorum 4 Mayıs 2025 #13 KDE Plasma dedi: Tiny11 olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum zaten eski bilgisayarıma Windows 11 kurmak istediğim için çok uğraşmak istemiyorum. Ozgur5 dedi: USB belleğe yazıdırıp oradan yapacaksınız hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradaki adımları takip edin başta attığım ayarıda yapın. Genişletmek için tıkla... Şu anda Windows 11 kuracağım yükle tuşuna bassam yüklenecek de dosyalar siliniyor mu 45 GB fotoğraf dosyası var HDD de ve 100+GB oyun bulunuyor. Şu anda böyle. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-05-04 135237.png 892,3 KB · Görüntüleme: 22 Son düzenleme: 4 Mayıs 2025
KDE Plasma dedi: Tiny11 olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum zaten eski bilgisayarıma Windows 11 kurmak istediğim için çok uğraşmak istemiyorum. Ozgur5 dedi: USB belleğe yazıdırıp oradan yapacaksınız hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradaki adımları takip edin başta attığım ayarıda yapın. Genişletmek için tıkla... Şu anda Windows 11 kuracağım yükle tuşuna bassam yüklenecek de dosyalar siliniyor mu 45 GB fotoğraf dosyası var HDD de ve 100+GB oyun bulunuyor. Şu anda böyle.
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #14 Sadece_Alper dedi: Bilmiyorum zaten eski bilgisayarıma Windows 11 kurmak istediğim için çok uğraşmak istemiyorum. Şu anda Windows 11 kuracağım yükle tuşuna bassam yüklenecek de dosyalar siliniyor mu 45 GB fotoğraf dosyası var HDD de ve 100+GB oyun bulunuyor. Şu anda böyle. Genişletmek için tıkla... Dosyaları sakla demişsiniz zaten sıkıntı olmaz içiniz rahat etmiyorsa yedekleyin bir yere fotoları.
Sadece_Alper dedi: Bilmiyorum zaten eski bilgisayarıma Windows 11 kurmak istediğim için çok uğraşmak istemiyorum. Şu anda Windows 11 kuracağım yükle tuşuna bassam yüklenecek de dosyalar siliniyor mu 45 GB fotoğraf dosyası var HDD de ve 100+GB oyun bulunuyor. Şu anda böyle. Genişletmek için tıkla... Dosyaları sakla demişsiniz zaten sıkıntı olmaz içiniz rahat etmiyorsa yedekleyin bir yere fotoları.
Sadece_Alper Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım alanında çalışıyorum 4 Mayıs 2025 #15 Ozgur5 dedi: Dosyaları sakla demişsiniz zaten sıkıntı olmaz içiniz rahat etmiyorsa yedekleyin bir yere fotoları. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Ozgur5 dedi: Dosyaları sakla demişsiniz zaten sıkıntı olmaz içiniz rahat etmiyorsa yedekleyin bir yere fotoları. Genişletmek için tıkla... Sizce nereye yedekleyebilirim? Son düzenleme: 4 Mayıs 2025
Ozgur5 dedi: Dosyaları sakla demişsiniz zaten sıkıntı olmaz içiniz rahat etmiyorsa yedekleyin bir yere fotoları. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Ozgur5 dedi: Dosyaları sakla demişsiniz zaten sıkıntı olmaz içiniz rahat etmiyorsa yedekleyin bir yere fotoları. Genişletmek için tıkla... Sizce nereye yedekleyebilirim?
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #16 Sadece_Alper dedi: Tamamdır teşekkürler. Sizce nereye yedekleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Google drive
Sadece_Alper dedi: Tamamdır teşekkürler. Sizce nereye yedekleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Google drive
Sadece_Alper Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım alanında çalışıyorum 4 Mayıs 2025 #17 Sorunsuz bi şekilde yükselttim Teşekkürler.