A arda727272 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar selam internetten iOS 16 yüklenebiliyor mu beta olan değil dikkatinizi çekmek istiyorum orijinal sürüm olan telefonlara gelen iOS 16 yüklenir mi? Yükleniyorsa nasıl yüklenir bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2022
Arkadaşlar selam internetten iOS 16 yüklenebiliyor mu beta olan değil dikkatinizi çekmek istiyorum orijinal sürüm olan telefonlara gelen iOS 16 yüklenir mi? Yükleniyorsa nasıl yüklenir bilen var mı?
Çözüm ReloadingData 13 Eylül 2022 arda727272 dedi: Desteklemediği için zaten internetten indirmek istiyorum ya. Desteklemiyor usta internetten indirmem lazım. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyorsa telefonun uzaydan bile indirsen yükleyemezsin. Adı üstünde desteklemiyor. Sen nasıl kuracan?
arda727272 dedi: Desteklemediği için zaten internetten indirmek istiyorum ya. Desteklemiyor usta internetten indirmem lazım. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyorsa telefonun uzaydan bile indirsen yükleyemezsin. Adı üstünde desteklemiyor. Sen nasıl kuracan?
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 12 Eylül 2022 #2 Ayarlardan Genel'e güncelleme kısmına gelmen gerekiyor. Telefonun 8 veya üzeriyse orada seçenek olarak gözükür. Artı 0 Eksi
Ayarlardan Genel'e güncelleme kısmına gelmen gerekiyor. Telefonun 8 veya üzeriyse orada seçenek olarak gözükür.
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.076 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #3 Bugün 20.00 itibariyle açıldı eğer telefonun destekliyorsa güncelleme kısmında bi süre bekledikten sonra görebilirsin. Artı 0 Eksi
Bugün 20.00 itibariyle açıldı eğer telefonun destekliyorsa güncelleme kısmında bi süre bekledikten sonra görebilirsin.
KS KS A arda727272 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #4 rydn dedi: Ayarlardan Genel'e güncelleme kısmına gelmen gerekiyor. Telefonun 8 veya üzeriyse orada seçenek olarak gözükür. Genişletmek için tıkla... Desteklemediği için zaten internetten indirmek istiyorum ya. kadirz123 dedi: Bugün 20.00 itibarıyla açıldı eğer telefonun destekliyorsa güncelleme kısmında bir süre bekledikten sonra görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor usta internetten indirmem lazım. Artı 0 Eksi
rydn dedi: Ayarlardan Genel'e güncelleme kısmına gelmen gerekiyor. Telefonun 8 veya üzeriyse orada seçenek olarak gözükür. Genişletmek için tıkla... Desteklemediği için zaten internetten indirmek istiyorum ya. kadirz123 dedi: Bugün 20.00 itibarıyla açıldı eğer telefonun destekliyorsa güncelleme kısmında bir süre bekledikten sonra görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor usta internetten indirmem lazım.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.960 Çözümler 246 13 Eylül 2022 #5 arda727272 dedi: Desteklemediği için zaten internetten indirmek istiyorum ya. Desteklemiyor usta internetten indirmem lazım. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyorsa telefonun uzaydan bile indirsen yükleyemezsin. Adı üstünde desteklemiyor. Sen nasıl kuracan? Artı 1 Eksi Çözüm
arda727272 dedi: Desteklemediği için zaten internetten indirmek istiyorum ya. Desteklemiyor usta internetten indirmem lazım. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyorsa telefonun uzaydan bile indirsen yükleyemezsin. Adı üstünde desteklemiyor. Sen nasıl kuracan?
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #6 Desteklemiyorsa nasıl indirip kuracaksın hocam Artı 0 Eksi
KS KS A arda727272 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #7 ReloadingData dedi: Desteklemiyorsa telefonun uzaydan bile indirsen yükleyemezsin. Adı üstünde desteklemiyor. Sen nasıl kuracan? Genişletmek için tıkla... Kanka zaten bende telefona gelen uygulamadan bahsetmiyorum internetten indireceğim diyorum. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Desteklemiyorsa telefonun uzaydan bile indirsen yükleyemezsin. Adı üstünde desteklemiyor. Sen nasıl kuracan? Genişletmek için tıkla... Kanka zaten bende telefona gelen uygulamadan bahsetmiyorum internetten indireceğim diyorum.
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #8 arda727272 dedi: Kanka zaten bende telefona gelen uygulamadan bahsetmiyorum internetten indireceğim diyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi model iPhone kullanıyorsunuz bir söyler misiniz? Artı 0 Eksi
arda727272 dedi: Kanka zaten bende telefona gelen uygulamadan bahsetmiyorum internetten indireceğim diyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi model iPhone kullanıyorsunuz bir söyler misiniz?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.960 Çözümler 246 13 Eylül 2022 #9 arda727272 dedi: Kanka zaten bende telefona gelen uygulamadan bahsetmiyorum internetten indireceğim diyorum. Genişletmek için tıkla... İndirsende kuramazsın iOS 16. Telefon desteklemiyorsa kendini yırtsan kuramazsın. Artı 0 Eksi
arda727272 dedi: Kanka zaten bende telefona gelen uygulamadan bahsetmiyorum internetten indireceğim diyorum. Genişletmek için tıkla... İndirsende kuramazsın iOS 16. Telefon desteklemiyorsa kendini yırtsan kuramazsın.