Desteklenmeyen sisteme Windows 11 kurunca ne olur?

Eki Görüntüle 1655751

İndiriyorum şu an ben de geçeyim :) Windows 11 tasarımı hoşuma gidiyor...
Ben de ilk geçmek istememiştim ama geçince iyi ki geçmişim dedim benim çok hoşuma gitti tasarımı, ve belki sizde olmaz ama ben ilk yüklediğimde 5-10 dakika takılmalar oldu sonra düzeldi şuan gayet akıcı ben normaldir diye yorumladım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1675434758398.png


Görev tamam :)
 
Desteklenmeyen cihazlara kurulan Windows 11, Windows Insider Programı Release Preview kanalından yükseltme ve RTM sürümünü yükseltmelerini Windows Uptade'den alamaz.
Bunun dışında toplu, kalite ve güvenlik güncellemeleri her iki cihaz tipine de gönderilir.
İşletim sistemi, TPM 2.0 ve Secure Boot gerektiren Bitlocker gibi hizmetleri ve güvenlik amacıyla şart koyulan TPM 2.0 ya da Secure Boot hizmetlerin varlığını isteyen uygulamaları başlatamaz.
 
Son düzenleme:
Desteklenmeyen cihazlara kurulan Windows 11, Windows Insider programı release Preview kanalından yükseltme ve RTM sürümünü yükseltmelerini Windows Update'den alamaz.
Bunun dışında kalite ve güvenlik güncellemeleri her iki cihaz tipine de gönderilir. İşletim sistemi, TPM 2.0 ve Secure Boot gerektiren BitLocker gibi hizmetleri ve güvenlik amacıyla şart koyulan TPM 2.0 ya da Secure Boot hizmetlerin varlığını isteyen uygulamaları başlatamaz.

Anlamadım ben sabah güncelledim yani güncelleme alıyorum?
 
Hayır, aldığınız güncellemeler kalite güncellemeleridir. Windows 11 ile uyumsuz cihazlar, Windows Update üzerinden yükseltme ya da Windows Insider programı release Preview kanalından gelen yükseltme tekliflerini alamayacak.

Insider programı release Preview güncellemesi de alıyorum ben galiba attığım görsele bakabilir misiniz? Ya da ben yanlış anladım.

resim_2023-02-03_190635523.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Insider programı release Preview güncellemeside alıyorum ben galiba attığım görsele bakabilir misiniz?Eki Görüntüle 1655959
Aldığınız güncellemeler "Cumulative" yani "Toplu" güncellemeleridir. Bunu alabilirsiniz fakat "Windows 11 version xxxx" isminde ki RTM güncellemeleri telemetri ile gönderildiği için cihazınız bu yapıları alamaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı