Destiny 2 görevleri nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan ozr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.615

ozr

Kilopat
Destiny 2 ilgimi çekti bakmak istedim. Fakat oyun o kadar karmaşık ki. 2-3 sene önce girip bakıp silmiştim o hesabımla girdim. Girdiğimde ilk başta çöle attı orada görev yaptırdı ardından ertesi günü girdiğimde başka map e attı orada görev yaptırdı sürekli başka yerlerde çatıştırdı. Ardından Quest kısmına girip bakıyorum 2-3 tane görev var gözüküyor gidiyorum yok şu Pass'i alırsan yaparsın bu DLC alırsan yaparsın yazıyor. Ama map e bakıyorum ne campaign Quest'e dayalı bir şey var ne de yapabileceğimi gösteren bir şey. Moon haritasına girip üstünde campaign yazan göreve girdim 6 kişiyken bir anda hepsi kayboldu titanla savaşırken piramitin arkasına ışınlandım görev gereği. Anlayamadığım şeylerle dolu bir oyun ve hangi görevi yapıp ilerleyebileceğime dair bir rehber de yok. Oyunu bilen birileri yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İngilizce bilmiyosan oynanmaz zaten.
Oyunda ne anlatılmaya çalışıyor biliyorum hocam İngilizcem var fakat İngilizcen olsa bile o görevin DLC görevi olduğunu yanına gitmeden göstermiyor büyük çoğunluğunda ve sana uygun görevi de göstermiyor sıkıntı orda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı